photo 11218616_811186755668421_4172428848118529797_n 1_zpsjkejzrbq.jpg
Večeras prvi rođendan Shake’n’Shake, Gradski Magazin

Večeras prvi rođendan Shake’n’Shake

U petak 24. jula održaće se spektakularna rođendanska žurka beogradskog splava Shake’n’Shake. Dobrodošli su svi oni koji uživaju u jedinstvenom ambijentu ovog mesta za provod i umeju da prepoznaju pravi kvalitet splav Shake’n’Shake

Očekuje vas vrhunska žurka, sa mnogo dobre muzike za koju će biti zaduženi – DJ Oysha & DJ Marcco Oxiduality. Spremite se za mnoštvo iznenađenja, a između ostalog proslavu će uveličati i plesna trupa UV dance sa svojim sjajnim performansom.

Beograđani vole Beograd, unutrašnjost Srbije voli Beograd, evropski i svetski turisti vole Beograd, jer je Beograd grad sa više svetskih čuda nego što ih imaju sve zemlje na svetu. Beogradska čuda leže u ljudima i na beogradskim rekama, a jedino mesto među čudima našeg grada, na koje ljudi dolaze da bi promenili koncept svog života, nalazi se na Ušću Save i Dunava, sa novobeogradske strane – Shake’n’Shake. I nije slučajno što smo ovaj koncept spremali dugo i pažljivo i što pored nepregledne kolone splavova koji krase obalu i čine Beograd specifičnim, Shake’n’Shake predstavlja prvi zvanični talas takozvanog new age clubbing-a.

Večeras prvi rođendan Shake’n’Shake, Gradski Magazin

Ono što je svetski hit, Beograd je dobio na samo jednom mestu. Svima koji žele da isprobaju miris svetskih trendova i da dosadašnji način provoda i zadovoljavanje hedonističkih poriva isprobaju na jedan sasvim drugi način, naš koncept omogućuje celodnevni tretman. Dnevni bar u orijentalnom stilu, vizuelno sasvim prilagođen dalekim prostorima iz turističkih kataloga i postavljen na reku, ispunjava različite želje. Ono o čemu smo posebno vodili računa jesu dnevne tematske žurke, posvećene svetskim metropolama, a dali smo vam mogućnost da sami organizujete sopstveni letnji san.

Naš Super Shake Team obučen je da za kratko vreme organizuje svaki segment vaše zamisli i da u sred bela dana gradu priuštimo događaj koji će nas sve odvesti na daleka putovanja. Clubbing novog doba više nije isti. Želje i prohtevi gostiju širom sveta rastu, a new concept pokazao se kao trendseter koji je pobedio globalnu maštu. Osim dnevnih žurki, raj na vodi brzo se transformiše u mirno mesto za čitanje knjige, kancelariju u prirodi ili intimni kutak samo za dvoje. Sve možete sami osmisliti, naručiti ili samo početi da menjate koncept sopstvenog lifestyle-a.

Večeras prvi rođendan Shake’n’Shake, Gradski Magazin

Na Shake-u ne uživate samo u piću sa prijateljima, već počinjete da menjate lične navike i obogaćujete sopstveni život. Za ljubitelje najneverovatnijih koktela, uslediće veliko iznenađenje, a svi oni koji se vredno spremaju za noć na reci, moći će da se zakunu da su je, umesto u Beogradu, proveli na Ibici. Neverovatna moć vizuelne transformacije, koktel energija i posebna zadovoljstva za nepca je upravo ono što će vas naterati da zauvek promenite mišljenje o clubbing-u u našoj metropoli. Naručite svoju dnevnu žurku, napravite sopstveni koncept u našem prostoru, pozovite nas i kažite nam kako želite da provedete dan i budite deo beogradskih noći o kojima svi pričaju. Jednostavno, shake up your life!

Virtualna tura

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Veliko otvaranje ski sezone na Kopaoniku od 7. do 10. decembra u znaku bogatog sadržaja i prepozantljivo dobrog provoda, Gradski Magazin

Veliko otvaranje ski sezone na Kopaoniku od 7. do 10. decembra u znaku bogatog sadržaja i prepozantljivo dobrog provoda

Zimska sezona na omiljenoj destinaciji celog regiona, zvanično se otvara 7. decembra sa manifestacijom Ski …

ELEKTROMREŽA SRBIJE I KRALjEVINA ŠPANIJA POTPISALE UGOVOR O DONACIJI U VREDNOSTI OD 600.000 EVRA, Gradski Magazin

ELEKTROMREŽA SRBIJE I KRALjEVINA ŠPANIJA POTPISALE UGOVOR O DONACIJI U VREDNOSTI OD 600.000 EVRA

U prostorijama EMS AD potpisan je ugovor o donaciji između Fonda za promociju španske privrede …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin