, VEK I PO STRASTI PREMA KAFI, TRADICIJI I LJUBAVI, Gradski Magazin

VEK I PO STRASTI PREMA KAFI, TRADICIJI I LJUBAVI

140. ROĐENDAN CAFFE VERGNANO

Kafa poznatog italijanskog brenda dostupna i potrošačima u Srbiji

, VEK I PO STRASTI PREMA KAFI, TRADICIJI I LJUBAVI, Gradski MagazinČuveni italijanski brend Caffè Vergnano, koji je od početka ove godine dostupan i na tržištu Srbije, proslavio je 140 godina postojanja. Najavljujući nove investicije i otvaranje treće proizvodne jedinice, ovaj porodični biznis podsetio je na svoje početke i na strast prema kafi, koja je upravo bila i ostala tajni sastojak njihovog uspeha.

, VEK I PO STRASTI PREMA KAFI, TRADICIJI I LJUBAVI, Gradski Magazin„Mi smo „stari“, ali se nikad nismo osećali ovako mladim. Imamo mnogo ideja, pozitivne energije, izvrsnih partnera, ali, što je najbitnije, mnogo prijatelja koji svakog dana potvrđuju svoju ljubav prema našoj porodici i našem brendu. Ovo će biti godina slavlja i nezaboravnih trenutaka, jer će biti mnogo stvari inspirisanih vrednostima u koje verujemo u ovih 140 godina, osećanjima koja ispunjavaju naše snove i čine da se oni ostvaruju,“ kazala je  Carolina Vergnano, generalna direktorka Caffè Vergnano, koja je inače prva žena na čelu ove kompanije.

U domu kompanije, Valfeneri, nedaleko od Torina, jubilej je proslavljen uz prisustvo brojnih prijatelja, medija, klijenata i distributera iz celog sveta, među kojima su bili i predstavnici Coca-Cola HBC Srbija. Zahvaljujući strateškom partnerstvu sa kompanijom Coca-Cola HBC uspostavljenom 2021. godine, u orginalnom ukusu Caffè Vergnano mogu uživati i potrošači na svim tržištima van Italije, na kojima kompanija posluje, uključujući i naše tržište.

Caffè Vergnano nije samo jedna od najstarijih italijanskih pržionica kafe, već je svakako i jedna od najprestižnijih. Već 140 godina Vergnano donosi arome iz celog sveta u šoljicu kafe, kreirajući ritual autentičnog italijanskog espressa. Ponosni smo što kroz strateško partnerstvo sa Caffè Vergnano, našim potrošačima u bogatom 24/7 portofoliju nudimo i ovu autentičnu italijansku kafu, prepoznatu širom sveta po svom kvalitetu“, rekao je Branko Vučković, direktor sektora za alkoholna pića i kafu u Coca-Cola HBC Srbija.

Caffè Vergnano dostupna je u više od 200 kafea i barova širom Srbije.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin