Velika doza ljubavi, Velika doza ljubavi, strasti i zabave na “klik” od vas, Gradski Magazin

Velika doza ljubavi, strasti i zabave na “klik” od vas

Ako želite da se osećate dobro ovih dana, potrebna vam je doza kvalitetene zabave. Najbolja preporuka su turske drame koje u vaš dom donose: ljubav, strast i zabavu.

 

Na kanalu 129 MTS-a možete pratiti turske drame 24 časa dnevno, svakog dana. Jedna od sjajnih turskih drama „Dan iz budućnosti“ sa primesom komedje biće emitovana u subotu, od 10.40 časova na kanalu TDC. Tolgu prati neki maler kroz čitav život i uveren je da je potpuni gubitnik i najbaksuzniji čovek na svetu. Nakon neuspešnog izlaganja svog novog projekta na poslu, dobija otkaz. Siguran da je upropastio i poslednju priliku da osvoji ljubav svog života, izvršava samoubistvo. Odmah pošto je umro, njegovu dušu dočekuju dva anđela koji mu za kaznu pokazuju kako bi izgledao njegov život u budućnosti da nije počinio samoubistvo.

Ukoliko želite da vidite pravu borbu, istog dana na kanalu Fight box, možete pogledati uživo prenos borbe MFC CASTLE od 20 časova. Makowski Fighting Championship se vraća na kanal FightBox iz Lagova u Poljskoj. Najbolji poljski borci i najveći međunarodni talenti se bore u tri različite discipline.

Na kanalu DocuBox takođe u subotu, od 17 časova možete pogledati film: Mengele, anđeo smrti. Pre više od 50 godina, nacistički naučnici su vršili eksperimente da bi produžili Hitlerov život. Jozef Mengele, jedan od nacističkih doktora koji je učestvovao u tim eksperimentima, pobegao je u Argentinu posle Drugog svetskog rata. Argentinski pisac Karlos de Napoli, koji je okrio dokument u kom Mengele opisuje korake neophodne da bi se dobila „formula večne mladosti“, putuje po Argentini i Nemačkoj i istražuje ove užasne eksperimente Trećeg rajha opsednutog lepotom i mladošću.

O Jelena Filipović

Proveri takođe

Film, Ugnezdite se uz „Ljubavno gnezdo“, Gradski Magazin

Ugnezdite se uz „Ljubavno gnezdo“

Ako ste ljubitelj dobre avanture, komedije ili mistike, sve to možete pronaći na FilmBox kanalima, …

Film if, Relaksacija na maksimumu, Gradski Magazin

Relaksacija na maksimumu

Odmor nam je potreban kako vikendom, tako i preko radne nedelje, a da biste se …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin