Najnovije Vesti
velika, Velika rasprodaja u Avonu, Gradski Magazin

Velika rasprodaja u Avonu

Velika rasprodaja u Avonu .

Pripreme za letnji odmor su uveliko počele, a prvo za čim posegnemo u kupovini pred putovanje su dezodoransi, letnji parfemi, kreme… Sa negom nikada ne možemo da preteramo, a naše telo traži hranljive preparate koji će mu pružiti revitalizaciju u vrelim danima.

Ipak, putovanja sama po sebi predstavljaju dovoljan trošak, tako da je izdvajanje većih suma za kozmetiku poslednje što želimo pred polazak. Zbog toga velika rasprodaja Avon proizvoda dolazi u pravom trenutku, tačno na vreme da svoje nesesere povoljno kompletirate neophodnim preparatima za negu, ali i laganim letnjim mirisima.

Zahvaljujući popustima do 70% losion za telo, sprej, gel za tuširanje, dezodorans i parfem možete kupiti za manje od 2000 dinara!

Mirisi preparata iz Avon Naturals kolekcije vodićevaskroz sladak svet voća i cveća – od šljive i vanile, orhideje i borovnice, nara i manga pa sve do marakuje i božura. Set koji sadrži losion za telo, sprej i gel dostupan je po ceni od samo 399 dinara.

Tokom vrelih letnjih dana osećaćete se slobodno i nesputano uz mirisnu zaštitu 14 različitih Avon roll-on dezedoransa, od kojih bilo kojimožete poručiti po ceni od 139 dinara.Isto važi i za svaku od3 u 1 krema za ruke iz Avon Care kolekcije, koje hidriraju i regenerišu kožu, omekšavaju zanoktice i čine da nokti izgledaju zdravo i sjajno.

Incandessence ženski parfem svežegmirisa, sa notama bergamota i bele breskve savršen je za letnje dane i odvešće vas u čaroban cvetni vrt iz snova, i to za samo 1149 dinara.Po istoj ceni,možete pronaći i odličan poklon za njega – parfemBlack Suede Touchkoji karakteriše topla aroma sa notom kašmira i listova pačulija.

Bilo koji od navedenih proizvoda možete poručiti iz Avon brošure 10, koja važi od 7. do 27. jula, ili putem veb stranice https://www.avon.rs/rasprodaja.

Prepustite se letnjim zadovoljstvima i uživanje može da počne!

O kompaniji Avon

Avon je kompanijakoja već 130 godinaponosnopredstavljalepotu, inovaciju, optimizam i naprvommestu, žene. Avon proizvodiuključujuprepoznatljive i voljenebrendovekaoštosu ANEW, Avon Color, Skin-So-Soft i Advance Techniques. Dostupnikrozmrežuodgotovo 6 milionaaktivnihnezavisnih Avon Dama, Avon proizvodioduševljavajupotrošače u približno 70 zemaljaširomsveta. Saznajteviše o kompaniji Avon i proizvodimakojenudinawww.avon.rs 

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

Eucerin i, UZ PRAVU NEGU GODINE SU SAMO BROJ!, Gradski Magazin

UZ PRAVU NEGU GODINE SU SAMO BROJ!

Svakoj ženi prija kada joj kažu da izgleda mlađe, a tom utisku u najvećoj meri …

Svetska premijera dokumentarca o „Indexima“  na rođendan Davorina Popovića, Gradski Magazin

Svetska premijera dokumentarca o „Indexima“ na rođendan Davorina Popovića

Peto izdanje festivala muzičkog dokumentarnog filma Dok’N’Ritam (D’n’R) biće održano od 22. do 25. septembra …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.