, Veliki ekrani stvoreni za uživanje, Gradski Magazin

Veliki ekrani stvoreni za uživanje

Različiti oblici zadovoljstva pružaju nam raznolike radosti, a jedan od najživopisnijih načina da obradujemo sebe i svoju porodicu jeste kroz uživanje na velikim ekranima. Bez obzira na to želite li transformisati svoj dnevni boravak u pravi bioskop, doživeti uzbuđenje sportskih događanja ili jednostavno potpuno zaroniti u svet video igara, Samsung OLED TV i Neo QLED 4K televizori omogućavaju vam da to postignete.

, Veliki ekrani stvoreni za uživanje, Gradski Magazin
Veliki ekrani stvoreni za uživanje 4

Savršen spoj funkcija

Zahvaljujući vrhunskim samoosvjetljujućim pikselima koje pokreće tehnologija Quantum Dot, OLED TV ekran dodatno upotpunjuju duboke crne i pune nijanse ostalih boja, što korisnicima omogućuje potpunu predanost neverovatnom 4K kvalitetu slike za najbolje iskustvo gledanja. Samsung televizori sa svojim velikim ekranima otvaraju beskonačno mogućnosti za zabavu i relaksaciju te uz kvalitet slike stvaraju impresivno iskustvo gledanja koje će potpuno oduševiti korisnike pa svaki kutak doma može postati epicentar izvanrednog vizualnog doživljaja.

Elegancija i besprekoran zvuk

Sa druge strane, Infinity One dizajn  televizore postavlja u centar pažnje, nezavisno od toga gde su postavljeni jer imaju neverovatno tanak profil pa svojim izgledom svaku prostoriju čini dodatno elegantnom, dok vrhunska Dolby Atmos tehnologija sa svojim zvučnicima korisnike odvodi u potpuno novu dimenziju zvuka i kod Samsung OLED TV, kao i kod Neo QLED 4K. Životopisan prikaz vašeg omiljenog sadržaja pruža Quantum HDR OLED+ tehnologija, dok pojačivač stvarne dubine oponaša način na koji ljudsko oko obrađuje dubinu povećanjem kontrasta prednjeg plana – na način kao što to čini ljudsko oko.

, Veliki ekrani stvoreni za uživanje, Gradski Magazin
Veliki ekrani stvoreni za uživanje 5

Inovacije u svakom domu

Isto tako, televizori dolaze sa SolarCell daljinskim upravljačem  koji se puni preko sunčeve svetlosti pa posedovanje jednokratnih baterija za daljinske upravljače postaje stvar prošlosti. Uz SmartThings platformu svaki korisnik ima mogućnost personalizovanog iskustva i može jednostavno, a pametno, upravljati svojim domom pomoću daljinskog upravljača.

Teathermax ekran osigurava bioskopsko iskustvo i pruža najsvjetliju sliku i najjasnije kontraste boja te korisnicima omogućuje gledanje sadržaja koji prikazuje potpuno autentične slike i boje, dok ga Infinity-all-metal dizajn čini elegantnim i pruža potpuno drugačiji doživljaj gledanja televizije te se savršeno uklapa u svaki enterijer. Takođe, neverojatan zvuk od 120 W koji dopire iz svih uglova ekrana nikoga neće ostaviti ravnodušnim, te će s lakoćom svaki prostor pretvoriti u pravu bioskopsku dvoranu. Samsung donosi i ugrađenu Knox platformu koja osigurava zaštitu podataka kako bi korisnici potpuno sigurno uronili u svijet najnovije tehnologije. Reč je o sigurnosnoj platformi koja omogućuje zaštitu svih podataka poput PIN kodova i lozinki, a prednost je ta što su povezani i svi oni uređaji spojeni na taj televizor.

Uzbudljivo putovanje u svet tehnoloških inovacija nikad nije bilo bliže uz Samsung OLED TV  i Neo QLED 4K televizore koji postavljaju nove standarde u iskustvu gledanja.

Više o ovim modelima možete naći na linkovima:

https://www.samsung.com/rs/tvs/oled-tv/s95c-77-inch-oled-4k-smart-tv-qe77s95catxxh/.
https://www.samsung.com/rs/tvs/all-tvs/?neo-qled+uhd-4k

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin