Godišnji horoskop, VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU, Gradski Magazin
Foto: Pixabay

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU

Ovo je vaš veliki horoskop za 2021. godinu


Godišnji horoskop:

OVAN

Za Ovnove će 2021. godina biti normalna. Ove godine ćete možda uspeti u svojim planovima. Ako u staroj godini niste mogli da postignete uspeh u poslu, to možete da postignete u novoj. Međutim, moraćete malo da kontrolišete svoje ponašanje. Izbegavajte rasprave i kloniti se prijatelja koji vas žele uvući u nevolje. Takođe, kontrolištite svoj bes. Kada je reč o zdravlju, ove godine Ovnovi ne bi trebalo da imaju većih problema. Međutim, izbegavajte da se hranite po restoranima. Verovatno ćete imati nekih problema sa stomakom. Da biste poboljšali vezu, morate da kontrolišete svoj ego. Ovnovi bi mogli da imaju uspeha na polju imovine, a ako radite sa nekim u partnerstvu, takođe možete da imate koristi.

BIK

Ova godina može biti vrlo dobra za ovaj horoskopski znak. Bikovi mogu da očekuju pozitivne promene u porodičnom životu. Ako je neko vreme među partnerima postojao raskol, on će nestati, što će kod Bikova da dovede do mentalnog mira. Istovremeno, i roditelji ovog znaka, čiji su roditelji bili bolesni, takođe će početi da se oporavljaju. Bikovi moraju da budu malo oprezni u pogledu zdravlja, možda ćete imati problema sa crevima pa u svoju ishranu treba da uvedete više tečnosti. Bikovi će svaki posao efikasno obavljati, tako da će vaši saradnici biti zadovoljni vama. Takođe će postići dobre rezultate u društvenom životu i dobićete podršku prijatelja. Bikovi će ove godine dobro zarađivati, studenti će imati uspešnu godinu, mada se svim Bikovima savetuje da izbegavaju pogrešno partnerstvo.

BLIZANCI

Ova godina će biti baš izazovna za ovaj znak. Moraćete da počnete da kontrolišete svoj ton tokom razgovora i u društvenu i u porodici. Trebalo bi dobro da razmislite pre nego što nešto kažete. Ako nešto kažete u žurbi, to može imati uticaja na pogrešan način. Pojedini Blizanci  mogu da imaju zdravstvene probleme, najviše sa disanjem. Zaljubljeni Blizanci takođe treba da budu vrlo oprezni, a najviše zbog ljubomore. Da biste partnera uverili da ga volite, trebalo bi da im poklonite nešto, ali i da razgovarate o poverenju. Za one koji su u braku, nova godina će biti mirna, bićete posvećeni jedno drugom.

RAK

Ova godina za Rakove može da bude veoma uspešna. Biće pogodnih prilika za putovanja i moguće je da ćete dosta vremena provoditi s prijateljima van kuće. Ova godina će biti dobra i za zaljubljene Rakove, pa je moguće da ljubavnu vezu krunišu brakom. Rakovi moraju da budu malo pažljivi prema zdravlju, mada neće imati ozbiljne bolesti, moguće su prehlade. Tokom promene godišnjih doba treba da obratite više pažnje. Sve u svemu, 2021. godina može da bude jedna od najboljih godina za Raka, samo moraju više da kontrolišu svoja osećanja.

LAV

Ova godina će biti vrlo dobra za Lavove. Svojim radom možete steći nova poznanstva i ugled. Postoji mogućnost i velikog uspeha na poslovnom planu, što može rezultirati velikom novčanom dobiti. Lavovi moraju da vode računa o zdravlju, možda ćete imati problema sa zglobovima i krvnim pritiskom. Takođe moraju da obrate pažnju na hranu i piće. I u ljubavi će imati uspeha. Ako pogledate porodični život, onda postoje šanse za bogatstvo. Lavovi koji rade u industriji mogu ove godine da postignu poseban uspeh.

DEVICA

Ova godina će biti vrlo dobra, Deviće će doživeti sreću i mir. Porodični život će biti takođe dobar. Harmonija vas očekuje i u porodici. Međutim, pojedine Device će dosta vremena provoditi u samoći i baviti se omiljenim poslom, kada će doći do izraža kreativnost, što mogu da pretvore i u profesiju. Biće i onih Devica koje će da lenčare, pa zbog toga mogu da očekuju zdravstvene probleme. Neki pripadnici ovog znaka biće zabrinuti za decu,  zbog kojih će možda biti suočeni s problemima. Ova godina će biti vrlo dobra za učenike, postići ćete dobre rezultate. Device koje imaju veze sa poljoprivredom imaće koristi. Kada je reč o ljubavi, biće dosta problema. Device moraju da vode računa da ne kažu nešto zbog čega će se posle kajati.

VAGA

Ova godina će biti uspešna kako u poslovnom tako i u privatnom planu. Međutim, Vage moraju da izbegavaju donošenje odluka na prečas. Treba da budu  oprezni sa zdravljem, moguć problem sa kostima, pa je potrebno uključiti u ishranu kalcijum, ali i svakodnevno vežbati, kako bi izbegli mnoge zdravstvene probleme. Vaga će voleti da ove godine više vremena provode sa prijateljima i doživeće mnoštvo lepih i prijatnih trenutaka sa njima. Kada je reč o poslu, takođe ih očekuje uspešna godina sa dosta dobrih rezultata.

ŠKORPIJA

Ova godina doneće Škorpijama dobra iskustva. Početak godine će biti vrlo uspešan. Fizički ćete biti vrlo aktivni i svežina kojom odišete dobro će vam doći na poslu. Škorpije će u ovoj godini dosta zaraditi, pre svega zahvaljujući porodici. Zdravlje će biti veoma dobro, neki će možda imati problema sa kilom. Što se ljubavi tiče, Škorpije mogu da očekuju prijatno iskustvo, a ako je bilo neke vrste otuđenja od partnera, to će nestati ove godine. Sredinom godine trebalo bi malo da obuzdaju bes. Porodična sreća će se povećati i ove godine ćete imati punu podršku supružnika.

STRELAC

Ova godina će za Strelčeve biti bolja nego inače. Shvatiće da u jedinstvu postoji mnogo snage i družeći se mogu da dođu do velikog uspeha. Neki Strelčevi mogu da očekuju da će dosta putovati. U porodici će vladati harmonija, posebno sa mlađim članovima. Ova godina će biti povoljna za advokate, profesore, misionare, privrednike. Savetuje se da ne započinju investiranje, ali ako se već oduče za to, onda bi bilo dobro da se posavetuju sa iskusnom osobom.

JARAC

Za Jarčeve 2021. godina će biti dobra, iskusiće mentalni mir. Ove godine Jarčevi će završiti sve započete poslove, a postići će i odlične rezultate na poslu. Redovno i efikasno će rešavati sve svoje zadatke. Veoma povoljna godina i za dobrom zaradom, pogotovo ako imate partnera. Oženjeni Jarčevi imaće punu podršku supružnika, a i slobodni će uživati u mirnoj vezi. Jarčevi koji imaju veze sa medicinom ili inženjeringom, mogu da očekuju velike uspehe. Sve u svemu, ova godina će biti vrlo dobra za Jarčeve.

VODOLIJA

Ni Vodolijama ova godina neće biti loša. Pripadnici ovog znaka imaće neverovatnu volju i zato ćete do preokreta u njihovim planovima. Ove godine trgovci mogu da naprave nove i dobre promene u  poslovanju. U isto vreme, vaš rad će biti cenjen, što će poboljšati vaš položaj na poslu. Vodolije neće morati mnogo da razmišljaju o zdravlju 2021. godine, jer će vas dobro služiti. Biće nekih manjih zdravstvenih problema. Vodite računa tokom vremenskih promena. Finansije će biti stabilne, tako da ćete moći da trošite kako bi ugodili drugoma. Ono na šta Vodolije moraju da obrate pažnju jesu prijatelji koji će pokušati da vas iskoriste, zato obratite dobro pažnju ko vam je pravi prijatelj a ko se samo pretvara.

RIBE

Za ovu godinu ne može se reći da je vrlo dobra za Ribe. Muči će vas negativne misli. Ove godine morate pribeći jogi ili meditaciji da biste se mentalno osnažili, ali i povratili samopouzdanje. Takođe, Ribe treba da budu veoma oprezne kada je reč o zdravlju, iako ćete se fizički osećati dobro. Ova godina će biti dobra za one koji se bave automobilskim sektorom. S druge strane, ova godina takođe može biti korisna za one koji su povezani sa umetnošću, posebno muzikom.

Foto: Pixabay

Izvor: PRessSerbia/Kurir

O Marija S.

Proveri takođe

, Istraživanje: Deca više ne žele da budu nastavnici i lekari već influenseri, Gradski Magazin

Istraživanje: Deca više ne žele da budu nastavnici i lekari već influenseri

Deca više ne žele da postanu nastavnici, lekari i biznismeni već influenseri, pokazalo je novo …

, Dodeljenja prestižna godišnja “321 Srbija” priznanja: Laureati ministri, humanitarci, gradonačelnici, kao i predsednik Vučić, Gradski Magazin

Dodeljenja prestižna godišnja “321 Srbija” priznanja: Laureati ministri, humanitarci, gradonačelnici, kao i predsednik Vučić

Održan je drugi po redu godišnji “321 Srbija” događaj, a brojne visoke zvanice i gosti …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin