Veliko finale prvih “Naša stvar kafanskih karaoka”, Gradski Magazin

Veliko finale prvih “Naša stvar kafanskih karaoka”

Veliko finale prvih “Naša stvar kafanskih karaoka” bliži se kraju.

Nakon 15 gradova koje je obisao karavan prvih „Nasa stvar kafanskih karaoka” i više od 200 takmičara, bliži se kraju potraga za najboljim kafanskim pevačem ili pevačicom Srbije – veliko finale bice održano u petak, 26. juna, od 22 sata, u kafani „Dva Jelena”, u Skadarliji.Ulaz je besplatan.gradova – 15 finalista

Subotica, Apatin, Novi Sad, Beograd, Kraljevo, Užice…  – samo su neki od 15 gradova u kojima su od sredine aprila do početka juna bile organizovane prve „Naša stvar kafanske karaoke”. U svakom gradu je zahvaljujući glasovima žirija i reakcijama publike odabran pobednik koji ce predstavljati svoj grad u velikom finalu.

Vranjanka, Mito bekrijo, A tebe nema, Još te nešto čini izuzetnom, Veseljak, Muštuluk… neke su od pesama koje su učesnici karaoka interpretirali u želji da bas oni budu ti koji ce osvojiti naklonost publike i žirija i plasirati se u veliko finale. Pored pomenutih pesama, publika je u toku takmičenja imala priliku da uživa i u već velikom hitu „Naša stvar” koji je Jelen pivo snimilo za sve ljubitelje kafanskog druženja i prijateljskih okupljanja.

Tri najbolja učesnika u velikom finalu očekuju iPhone 6+, GoPro kamera i laptop. Takođe, pobednici u superfinalu osvojiće i specijalnu nagradu „VIP poseta Guči”, za sebe i prijatelja po izboru.

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

Proglašeni pobednici Pekarijade 2023., Gradski Magazin

Proglašeni pobednici Pekarijade 2023.

Svečanom ceremonijom i dodelom nagrada završena je četvrta „Pekarijada“, nacionalno takmičenje za najbolje pekare Srbije. …

115, Obeleženo 115 godina diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije, Gradski Magazin

Obeleženo 115 godina diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije

U četvrtak, 23. novembra Fontana Slavija u Beogradu bila je osvetljena bojama egipatske zastave, u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin