, Vesele letnje boje za novu energiju u domu, Gradski Magazin

Vesele letnje boje za novu energiju u domu

Topli letnji dani su stigli i prava su inspiracija, kako za uživanje, planiranje putovanja, tako i za promene u domu koje će uneti osveženje i novu energiju. To ne mora biti renoviranje i neka zahtevna promena, jer čak i najmanje promene u životnom prostoru su dovoljne da bi osetili svežu energiju. Eksperimentisanje bojama je sjajan način da osvežite izgled vašeg doma, a možete ga primeniti na dekoraciju, boju zidova, staze i tepihe ili komade nameštaja.

Tirkizna boja, koja u sebi nosi idealni balans zelene i plave, sjajan je odabir za letnje dane. Ona budi osećaj spokoja, a kako je svetla i energična, utiče i na osećaj radosti i razigranosti, pa se izdvaja kao idealna hladna letnja boja. Tirkizno plava unosi kreativnost u domove, pa je možete koristiti u ambijentima gde vam je izuzetno važna inspiracija i motivacija.

, Vesele letnje boje za novu energiju u domu, Gradski MagazinTirkiznu boju možete koristiti kroz dekoraciju u spavaćoj sobi da stvorite spokojnu i opuštenu atmosferu, a bilo bi sjajno da se odlučite za vazu ili svećnjak u tirkiznoj boji. Kako se tirkizna odlično uklapa u kombinacijama sa belim tonovima, komoda KENT u dekoru belog hrasta bi bila odlična podloga uz koju možete dodavati tirkizne detalje. Ukoliko biste se odlučili za ovu komodu, možda je važno da znate da je njen upotrebni prostor izuzetno prostran, pa sve one stvari koje niste mogli da razvrstate i smestite u neki od postojećih ormara, možete rasporediti u njene tri praktične fioke i tri zatvorena pregradna dela.

Boja breskve je boja optimizma i smirenosti i zato predstavlja savršen letnji izbor u vašem domu. Donosi opuštenu, umirujuću atmosferu i univerzalno je prihvaćena boja za enterijere. Sjajna je i da njom osvežite hodnik ili predsoblje, koje će vam poželeti toplu dobrodošlicu svaki put kada uđete u dom.

Boju breskve u ambijentu možete koristiti u kombinaciji sa belom lak folijom predsoblja COMO1k1f i predsoblja COMO KOM za stvaranje savršenog spokojnog ambijenta. Ova boja takođe dozvoljava kombinaciju sa drvo dekorom, i zato nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za praktični COMO čiviluk u dekoru sivog hrasta.

Kombinacija sive i plave boje stvara umirujuću atmosferu, koja je neophodna u letnjim danima. Siva boja je neutralna, te joj je jedna od osnovnih uloga da u prostor unosi balans, dok nijansa ledeno plave daje mir i hladnoću.  Kada se spoje, stvaraju suptilne i umirujuće enterijere koji su idealni za vruće letnje dane.

, Vesele letnje boje za novu energiju u domu, Gradski MagazinDizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da smirujuće boje sobe naglasite šarenom tapetom letnjih boja i motiva. Iako akcentna, ova tapeta je zapravo odlična podloga elegantnog ambijenta hladnih tonova, a svedeni dizajn ležaja OSTIN u sivom štofu sjajno će se uklopiti u ambijent. Ležaj OSTIN pravi je primer modernog nameštaja, a uz to i veoma praktičan.

Ne oklevajte previše pri uvođenju novih boja u enterijer, jer čak i da se odlučite za sitne dekorativne detalje u bojama, promena će biti vidljiva i sasvim sigurno će vam prijati. Budite kreativni i odlučite se za one boje koje bi se najbolje uklopile u ambijente vašeg doma. Leto je uskoro tu, boje ga vole, pa zašto i vi ne biste voleli boje?

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin