, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa njom. Veštačka inteligencija (AI) jedna je od najvažnijih tema kojom se mnogi naučnici bave, a kroz brojne inovativne funkcije mobilnih uređaja postala je deo naše svakodnevice. Razvoj tehnologije doprineo je da veštačka inteligencija, pored mobilnih telefona, unapredi i druge uređaje u našem domaćinstvu i olakša svakodnevni život.

Uz pomoć pametnih aplikacija, korisnici imaju priliku da svoj telefon povežu sa kućnim aparatima, što omogućava lakšu i efikasniju kontrolu uređaja u kući, a to nam je svima zaista potrebno. Nova AI tehnologija predlaže načine za optimizaciju potrošnje zahvaljujući čemu se štedi električna energija, unapređuje bezbednosne sisteme i kroz praćenje navika personalizuje korisnička iskustva. Došlo je vreme da se tehnologija posveti poslovima koje manje volimo, a da mi uživamo u letnjim planovima.

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin
Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto 7

Bespoke frižider – Za zdravo osveženje tokom toplih letnjih dana

Kada nastupe vreli letnji dani jedan od najčećih načina da se rashladimo je čaša osvežavajućeg napitka ili parče lubenice. Kako bi sebi obezbedili uvek sveže i zdrave namirnice, važno je čuvati ih na što kvalitetniji način. Novi Samsung Bespoke frižider, pored toga što savršeno pristaje svakom prostoru, sa sobom donosi i inovacije koje doprinose kvalitetnom čuvanju namirnica i održavaju njihovu svežinu. Bespoke frižider poseduje dve temperaturne zone, a Humiditi Fresh+ fioka održava optimalnu vlažnost, što doprinosi efikasnom čuvanju svih vrsta namirnica. Zahvaljujući funkciji All Around Cooling obezbeđeno je ravnomerno hlađenje, a pažljivo postavljeni otvori za ventilaciju doprinose očuvanju svežine namirnica. Leto je vreme da pozovete prijatelje i uživate, a uz Bespoke frižider imaćete zdravo i ukusno osveženje u svakom momentu.

Do čistog i mirisnog veša uz AI tehnologiju

U novoj Samsung mašini za veš sa veštačkom inteligencijom sa Ecobubble tehnologijom susreću se moda i nova tehnologija u cilju prižanja što lakšeg i efikasnijeg održavanja odeće besprekorno čistom i mirisnom. Nova Samsung mašina za veš temeljno pere odeću i u hladnoj vodi, dok nova AI tehnologija prepoznaje i troši određenu količinu praška u zavisnosti od zaprljanosti odeće, štedi vodu i energiju. Pored toga što ova tehnologija podiže standarde efikasnosti pranja, brine i o vašoj garderobi, pružajući do 45,5% bolju negu tkanina i pri punom kapacitetu od 11kg. Prostor unutar mašine, zahvaljujući SpaceMax™ tehnologiji, idealan je za pranje većih komada, poput posteljine, dok AI tehnologija pažljivo prilagođava uslove pranja i najnežnijim tkaninama. Uz pomoć veštačke inteligencije, mašina prati navike, prilagođava program pranja i blagovremeno pruža sve potrebne informacije. Uz novu Samsung mašinu za veš moći ćete svakodnevno da uživate u čistoj i mirisnoj odeći, a kvalitet i mekoća nežnih letnjih tkanina neće nestati.

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin
Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto 9

SmartThings aplikacija – kontrola iz džepa

Sve je dodatno olakšano pomoću SmartThings aplikacije zahvaljujući kojoj svoje Samsung uređaje možete povezati, pratiti i kontrolisati u svakom momentu, a napredne funkcije doprinose optimizaciji kućnih uređaja i olakšanju svakodnevnih obaveza. Uz SmartThings aplikaciju, kućni aparati će pratiti vaše navike i potrebe, a nove tehnologije doprineće efikasnosti i očuvanju energije prilikom korišćenja. Uživaćete u domaćinstvu prilagođenom vama i vašoj porodici.

Uz kupovinu nekog od pametnih uređaja, imate priliku da iskoristite promociju koja je u toku, u okviru koje dobijate od tri do pet godina dodatne garancije, u zavisnosti od odabranog uređaja. Ova promocija pruža vam duži period bezbrižnog korišćenja i uživanje u besprekornim mogućnostima nove AI tehnologije.

Neka vam ovo leto bude ispunjeno suncem, druženjem, zagrljajima i avanturama, a Samsung uređaji će osigurati da osveženje i čista odeća budu spremni u svakom trenutku. Sa naprednim tehnologijama, koje štede vreme i energiju, možete se fokusirati na stvaranje nezaboravnih letnjih uspomena, dok su Samsung uređaji zaduženi za sve ostalo.

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin
Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto 11

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, “SHAPING FUTURES” – REVIJA FRIZURA MLADIH, TALENTOVANIH FRIZERA, Gradski Magazin

“SHAPING FUTURES” – REVIJA FRIZURA MLADIH, TALENTOVANIH FRIZERA

“Shaping Futures” je internacionalna, društveno odgovorna inicijativa koja uvodi mlade ljude u veštine frizerskog zanata. …

, Spavaća soba MODENA – savršen spoj za mirne snove, Gradski Magazin

Spavaća soba MODENA – savršen spoj za mirne snove

Miran i lep san jedan je od najvažnijih preduslova za kvalitetan odmor, dobro raspoloženje i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin