Najnovije Vesti
Veuve Clicquot Business Woman Award prvi put u Beogradu, Veuve Clicquot Business Woman Award u Beogradu!, Gradski Magazin

Veuve Clicquot Business Woman Award u Beogradu!

Veuve Clicquot Business Woman Award prvi put u Beogradu 03. novembra u hotelu “Square Nine”

Nagrada za najuspešniju poslovnu ženu, Veuve Clicquot Business Woman Award prvi put će biti dodeljena u našem regionu, a u trci za ovo prestižno priznanje naći će se žene iz Hrvatske,Crne Gore i Srbije.
Nagrada Veuve Clicquot osnovana je 1972. godine u čast izuzetnoj poslovnoj ženi Madame Clicquot, a svake godine dodeljuje se uspešnim poslovnim ženama širom sveta. Svojevrsni je Oskar i priznanje svim snažnim damama koje krasi preduzetnički duh i hrabrost kakva je odlikovala i ovu izuzetnu Francuskinju.

Madame Clicquot 1798. udala se za Françoisa Clicquota, uspešnog proizvođača šampanjca.
Veuve Clicquot Business Woman Award prvi put u Beogradu, Veuve Clicquot Business Woman Award u Beogradu!, Gradski Magazin
Madame Clicquot

Kad je ostala udovica u 27. godini preuzela je poslovanje i bila je prva žena na čelu kompanije. Svoj moderan duh dokazala je 1810. proizvevši prvo vintage vino u regiji Champagne.

Danas je prestižna Veuve Clicquot Business Woman Award nagrada zastupljena u 27 zemalja, a kompanija Energy Star International iz Beograda, zastupnik jednog od najpoznatijeg šampanjca sveta Veuve Clicquot, ovu prestižnu dodelu dovodi u Srbiju.

Veuve Clicquot Business Woman Award prvi put u Beogradu, Veuve Clicquot Business Woman Award u Beogradu!, Gradski MagazinNakon regionalnog izbora u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Srbiji, finalistkinje iz ovih zemalja naći će se na završnici, odnosno na finalnoj dodeli i proglašenju najuspešnije poslovne dame u regiji, koja se održava u Beogradu.

Veuve Clicquot Business Woman Award prvi put u Beogradu, Veuve Clicquot Business Woman Award u Beogradu!, Gradski Magazin
Preduzetnik Cassandra Stavrou je osvojila ovu prestižnu poslovnu nagradu za njen ‘Propercorn’ brend

Nakon toga, pobednica će imati izvanrednu priliku da se druži sa uspešnim poslovnim ženama iz celog sveta i učestvuje na završnoj večeri u Francuskoj, u gradu Reims, na kojoj će se okupiti pobednice svih zemalja u kojima se dodeljuje ova prestižna nagrada.Veuve Clicquot Business Woman Award prvi put u Beogradu, Veuve Clicquot Business Woman Award u Beogradu!, Gradski Magazin
Izbor finalistkinje u Srbiji zakazan je za 03. novembar u hotelu “Square Nine”, dok će se finalna dodela, i proglašenje regionalne pobednice održati u beogradskom lounge-u “Top of the Hub” 01.decembra.

Veuve Clicquot Business Woman Award u Beogradu!, Gradski Magazin

O Gradski Magazin

Proveri takođe

ŽARIŠTE: KORONA JE PODIVLJALA POSLE ŽURKE NA SPLAVU HOT MESS, Gradski Magazin

ŽARIŠTE: KORONA JE PODIVLJALA POSLE ŽURKE NA SPLAVU HOT MESS

Kada su svi mislili da je virus Covid-19 u Srbiji zaustavljen, menadžment beogradskog splava Hot …

PEPCO otvara prvu radnju u Srbiji i otkriva šta će imati u ponudi od 23. oktobra, Gradski Magazin

PEPCO otvara prvu radnju u Srbiji i otkriva šta će imati u ponudi od 23. oktobra

PEPCO, najveći maloprodajni lanac neprehrambenih proizvoda u Evropi sa najbržom stopom rasta, otvara prve dve …

Leave a Reply

Your email address will not be published.