Više nego odlični uslovi za Addiko štednju, Više nego odlični uslovi za Addiko štednju, Gradski Magazin

Više nego odlični uslovi za Addiko štednju

Addiko banka je na početku ovog leta svim zainteresovanim građanima omogućila odlične uslove za štednju, pored svoje – već dobro poznate – ponude kredita.

Više nego odlični uslovi za Addiko štednju, Više nego odlični uslovi za Addiko štednju, Gradski Magazin
Više nego odlični uslovi za Addiko štednju 3

U pitanju je specijalna ponuda za oročenu štednju u evrima, koja svim klijentima pruža mogućnost da svoj novac čuvaju na sigurnom mestu, da njime jednostavno upravljaju, kao i da na svoju štednju ostvaruju odličan prinos. Namenjena je svim rezidentima, ali i nerezidentima u Srbiji, a ovu Addiko specijalnu letnju ponudu za štednju odlikuje fleksibilan period oročenja, tako da svi klijenti mogu da izaberu onaj rok koji najviše odgovara njihovim potrebama i planovima – na 3, 6, 12, 25 ili 36 meseci.

Pored ove velike fleksibilnosti, tu je i atraktivna kamatna stopa koja se razlikuje u zavisnosti od perioda oročenja, pa kod štednje na 3 meseca iznosi 3% NKS (EKS 2,57%), dok je kod oročene štednje na 36 meseci kamata 3,2% NKS (EKS 2,65).

Zahvaljujući dobrom poslovanju i izuzetnoj ponudi, nivo štednje u Addiko banci beleži stalan rast, dok svojim proaktivnim pristupom kreditiranju, Banka nastavlja da sredstvima kojima upravlja kontinuirano podržava brojne privrednike i preduzetnike u Srbiji. Takođe, Addiko banka ovakvim pristupom nastavlja da gradi i jača svoju poziciju specijalističke banke u kreditiranju fizičkih lica, spremne da uvek i svuda svim svojim klijentima omogući da brzo i najjednostavnije ostvare svoje lične i porodične planove.

Više detalja o specijalnoj ponudi Addiko banke i svim njenim pogodnostima možete saznati na sajtu Banke www.addiko.rs.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Samsung Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 podižu Galaxy AI na novi nivo, Gradski Magazin

Samsung Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 podižu Galaxy AI na novi nivo

Upoznajte novu verziju Galaxy AI, unapređenu jedinstvenim preklopnim formatom Galaxy Z serije i povezanog Galaxy …

, SHAPING FUTURES” –  DRUŠTVENO ODGOVORNA INICIJATIVA PRVI PUT U SRBIJI U SARADNJI SA ŠKOLOM ZA NEGU LEPOTE, Gradski Magazin

SHAPING FUTURES” –  DRUŠTVENO ODGOVORNA INICIJATIVA PRVI PUT U SRBIJI U SARADNJI SA ŠKOLOM ZA NEGU LEPOTE

“Shaping Futures” je internacionalna, društveno odgovorna inicijativa koja uvodi mlade ljude u veštine frizerskog zanata. Inicijativa …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin