divac, Vlade Divac ostaje na čelu OKS, Gradski Magazin

Vlade Divac ostaje na čelu OKS

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac izabran za mesto potpredsednika košarkaških operacija NBA ekipe Sakramento Kings. Predsednik OKS ostaće na čelu olimpijskog komiteta do isteka mandata u februaru 2017. godine.

Zadovoljstvo mi je što sam dobio priliku da se vratim u klub za koji me vežu najlepše uspomene u mojoj košarkaškoj karijeri. Smatram da je mesto potpredsednika u Sakramentu velika čast i da ovo može biti samo dodatna snaga za našu olimpijsku kuću u međunarodnim okvirima. Moje angažovanje  u OKS ostaje nepromenjeno do kraja olimpijskog ciklusa, a obzirom na to da sam i do sada ziveo na relaciji Sjedinjene Američke Države-Srbija, posao u Sakramentu neće ni na koji način uticati na obavljanje funkcije predsednika Olimpijskog komiteta Srbije. Sistem rada unutar Olimpijskog komiteta Srbije postavljen je tako da uspešno funkcioniše već sedmu godinu, čak i onda kada ja nisam u Srbiji, prvenstveno kroz angažovanje potpredsednika Žarka Paspalja i Ivana Todorova, kao i ostalih članova Izvršnog odbora- rekao je predsednik OKS Vlade Divac.

 

Vlade Divac pored funkcije predsednika OKS, obavlja i funkciju člana Izvršnog odbora Asocijacije nacionalnih olimpijskih komiteta, član je Centralnog borda FIBA ispred Komisije za igrače a na čelu je i fondacije „Ana i Vlade Divac“.

O Zorica Stojković

Proveri takođe

, Osećaj komfora u malim enterijerima, Gradski Magazin

Osećaj komfora u malim enterijerima

Uređenje malih prostorija može biti izazov, ali adekvatno planiranje je prilika za uživanje i buđenje …

, Kompanije Mondelēz International and Lotus Bakeries udružile snage u nameri da omoguće rast brenda Biscoff® u Indiji i kreiraju kobrendirane inovacije u kategoriji čokolade na ključnim tržištima, Gradski Magazin

Kompanije Mondelēz International and Lotus Bakeries udružile snage u nameri da omoguće rast brenda Biscoff® u Indiji i kreiraju kobrendirane inovacije u kategoriji čokolade na ključnim tržištima

Mondelēz će vršiti proizvodnju, plasman, distribuciju i prodaju Lotus Biscoff® brenda u Indiji, značajno šireći …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin