Street Style, Vodič za Street Style, Gradski Magazin

Vodič za Street Style

Street Style, Vodič za Street Style, Gradski Magazin

Vreme kada je sve manje-više promenljivo pa su tako i modni trendovi, donosi nam jedan pomalo ekscentričan stil koji je veoma dobro prihvaćen svuda u svetu. Reč je o street style-u. Stil koji je aksesoarima i spajanjem nespojivog oplemenio previše formalan i ponekad dosadan izgled, sasvim je preuzeo modnu industriju u svoje ruke, pa ćete i sami moći da vidite upravo ovakve komade garderobe u skoro svakom izlogu, pa čak i u buticima visoke mode.

Street style je nešto što svako može da iznese, i upravo je to prednost istog. Omogućava vam da budete maštoviti i spajate kombinacije koje su kreativne, moderne, a na prvom mestu udobne.

Street Style, Vodič za Street Style, Gradski Magazin Ovim stilom ćete postići savršen izgled za skoro svaku priliku a definitivno ćete biti drugačiji od drugih-čemu svi teže. Ukoliko se odlučite za jednobojne komade garderobe, uvek imate mogućnost da monotoniju razbijete detaljima kao što su ešarpa, leptir mašna, pocket square maramica za sako, ili nekim aksesoarima kao što su narukvice. Oni koji preferiraju šarenije stvari, mogu učiniti upravo suprotno, da na kariranu košulju stave jednobojnu mašnu ili istu takvu ešarpu. Još jedna od prednosti street style-a je što uvek možete kombinovati stvari koje već posedujete, na primer, sako od odela, farmerke i bilo kakvu košulju koja se uklapa u celokupni stajling.

Naravno, obuća i aksesoari kao što je leptir mašna, zavise isključivo od prilike za koju se spremate. Ovakve kombinacije su sve više popularne i medju poznatim ličnostima širom sveta, što upravo potvrdjuje da je street style  jednim delom evoluirao u možda i broj 1 trend na svetu.

Street Style, Vodič za Street Style, Gradski MagazinKao što smo već napomenuli, ne preporučuje se pratiti modu slepo, ali nikada nije na odmet informisati se o modi i povremeno pogledati ’modne eksperimente’ nekih dobro stilizovanih ljudi, bilo da su to javne ličnosti ili ne. Svakako u svoj stajling uvek treba staviti neki, da kažemo, lični pečat i pomalo eksperimentisati, dok god je to u nekim granicama normale, a street style Vam pruža more kombinacija u kojima ćete se osećati prijatno a to je najbitnije.Što se hladnih, zimskih dana tiče, uvek možete upotpuniti izgled kaputom koji će na sve prethodno izgledati fenomenalno, a pritom ćete biti obučeni slojevito i tako ćete poslušati savet naše cenjene dr Nade Macure, a ako nemate kaput, ili imate a opet vam je hladno, naš savet za tu situaciju jeste da će vas ljubav ipak najbolje grejati.

 Street Style, Vodič za Street Style, Gradski MagazinStreet Style, Vodič za Street Style, Gradski Magazin

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Pogledajte scene sa svadbe o kojoj bruji Srbija! (VIDEO), Gradski Magazin

Pogledajte scene sa svadbe o kojoj bruji Srbija! (VIDEO)

Sve počinje kao jedna sasvim obična svadba, a završava se u DTL marketu. U pitanju …

Pravopis, 100 NAJČEŠĆIH GREŠAKA U PRAVOPISU KOJE SVI SRBI PRAVE: I najškolovanijim ljudima se dešavaju OVI Propusti!, Gradski Magazin

100 NAJČEŠĆIH GREŠAKA U PRAVOPISU KOJE SVI SRBI PRAVE: I najškolovanijim ljudima se dešavaju OVI Propusti!

Obnovite znanje! U doba digitalnih tehnologija, posebno kod mlađih generacija, pravila pravopisa se sve više …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin