beogradskoj večeri, Vodič za udavače: Priča o  jednoj toploj letnjoj beogradskoj večeri!, Gradski Magazin

Vodič za udavače: Priča o jednoj toploj letnjoj beogradskoj večeri!

Zima je zakucala na vrata, smestite se udobno, skuvajte čaj i pročitajte moju priču o  jednoj toploj letnjoj beogradskoj večeri

beogradskoj večeri, Vodič za udavače: Priča o  jednoj toploj letnjoj beogradskoj večeri!, Gradski Magazin

Beograd, noć  letoOve tri reči pored toga što  gotovo da su postale sinonim za dobar provod, na mnoge od nas deluju kao afrodizijak. Onaj, ko barem jednom u životu nije izdvojio ta dva, tri meseca, ne bi li uživao u provodima do zore i video svitanja, koja su, sa sigurnošću tvrdim, najlepša na beogradskim splavovima, grdno se prevario. U tom moru, sačinjenog od neprepasvanih noći i koktela koji se po difoltu razblažuju vodom, možete upoznati dosta ljudi. Neki od njih, će samo proći kroz vas život, ostavljajući za sobom smešne uspomene i događaje, nećete im možda ni zapamtiti ime. Nekih ćete se pak, sa podsmehom ili ne, sećati ceo život.

Bilo je to jedne vrele beogradske noći, u jednom prestižnom beogradskom lokalu. Zabava na kojoj su bili svi ,,bitni” ljudi. Dok sam se smestila i naručila piće, već me je dovoljno iznervirala gužva u kojoj se nalazim. Uglađene žene i muškarci, koji slave svoje uspehe u ispijanju skupocenog šampanjaca. Ne sećam se da li me je više nerviralo to, što nisam jedna od njih, ili činjenica da verovatno nikada neću ni biti.

Preko puta, za stolom, stajao je stariji muškarac. Na njemu je sve odisalo iskustvom. Od garderobe koju je nosio, preko stava i držanja. Našla sam načina da mu priđem. (prosto mi je bilo zanimljivo da ga upoznam, kad neće stado vama, morate vi njemu). Bio je vlasnik jedne agencije, star, u to vreme 34 godine. Bio je pričljiv i zanimljiv. Slatko smo se ispričali. Kako sam iz razgovora zaključila da nije trgovac belim robljem i organima, dogovorili smo da se nadjemo na piću, sutradan.

Pamtim da sam bila izuzetno nervozna  uoči tog sastanka. Želela sam da ostavim dobar utisak, na tog ,,gospodina“. Smejali smo se, zabavljali, izlazi, upoznala sam njegove prijatelje. Na pitanje da li je oženjen kao i većina njegovih prijatelja, odgovorio je sa: ,,Ne, nemam nikog” i romansa je mogla da počne. Ali, ni u jednom trenutku nisam imala mira, nešto me kopkalo. Sama činjenica da je savršen (za mene), a neoženjen, nije mogla biti realna. Nešto mu je falilo. ???

Prednost kod starijih muškaraca je ta što su oni džentlmeni, znaju da se ponašaju, jer ipak su to, stari, iskusni zavodnici. Ali da nije sve što sija zlato, uverila sam se par meseci kasnije. A kako smo mi, žene, uvek skeptične po pitanu, da li samo želi da me odvede u krevet, u ovom slučaju, nisam imala razloga za brigu, tim veću, što sam posle izvesnog vremena počela previše da brinem.

Kako se osim poljupca nista više nije desilo, počela sam sa pitanjima poput, da li mu se ja  uopšte sviđam, da li je aseksualan i slično, svašta se vrzmalo po mojoj glavi. (Da nije nedaj bože na drugoj strani ulice, ako me razumete ?) Sve do jednog popodneva.

Kao i obično, seli smo u kafić na pice. Bilo je to nekoliko sati uoči mog polaska na more. Nakon kraćeg cavrljanja, mahnuo mu jedan muškrac koji mi je uputio značajan pogled. Pozdravili su par metara od stola za kojim smo nas dvoje sedeli. Sećam se, da je skočio ko oparen i udaljio se od mene, ali ne dovoljno daleko da ne mogu da čujem njihov razgovor, koji je nakon nekoliko minuta objasnio svu sustinu. Jedna recenica, me je uverila da imam izuetan instinkt, i da bih mogla da budem nova vidovita “Zorka“.

NEPOZNATI MUSKARAC( NJEGOV PRIJATELJ ) : ,, A GDE TI JE ZENA ? ON; ,, SPAAVA “.

NEPOZNATI MUSKARAC( NJEGOV PRIJATELJ): ,, A TI MALO NA KAFICU, OVO ONO”….

Smejala sam se u sebi, ali kada se vratio za sto, prećutala sam. Nije mogao biti toliko glup i naivan, da ne znam da sam čula. Ipak, oboje smo se napravili ludi. Nisam bila bog zna kako šokirana ni povređena, niti iznenađena.

Spakovala sam kofer, i uputila se put sunca i mora. Možete pretpostaviti da “gospodin” koji nema nikog, ni posle svega nije odustao. Zvao je i ostao dosledan sebi, ostao licemer.

Od tada sa sigurnošću mogu da tvrdim, da idealna osoba ne postoji. Uvek će nešto nedostajati. Novac, moć, obrazovanje, humor, ali jedina stvar koja čoveku ne sme da nedostaje, jeste dostojanstvo i obraz. Zato pazite šta želite možda vam se i ostvari.

O Zorica Stojković

Proveri takođe

u najvećoj zgradi, U NAJVEĆOJ ZGRADI U SRBIJI ŽIVI 3.500 LJUDI! Ima 795 stanova i čak 62 ulaza! (FOTO), Gradski Magazin

U NAJVEĆOJ ZGRADI U SRBIJI ŽIVI 3.500 LJUDI! Ima 795 stanova i čak 62 ulaza! (FOTO)

U novobeogradskom Bloku 21 nalazi se najveća zgrada u Srbiji u kojoj živi oko 3.500 …

mural, Mural visok tri metra na zidu Doma učenika krije neverovatnu priču, Gradski Magazin

Mural visok tri metra na zidu Doma učenika krije neverovatnu priču

Prošle nedelje na zidu Domu učenika patrijarh Pavle osvanuo je neverovatan mural visok čak tri …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin