tajne, Volite tajne? Knjiga za vas!, Gradski Magazin

Volite tajne? Knjiga za vas!

U kafeu knjižare Delfi u okviru beogradskog SKC-a, u utorak je održana promocija knjige ‘Najveće tajne i misterije Srbije’ pisca Aleksandra Saše Ignjatovića.

Kroz četiri izuzetno zanimljive igre, Aleksandar Ignjatović uspeo je da zainteresuje brojne prisutne za knjigu čije samo ime svakako golica maštu.

‘Posle puno vremena, bavim se nečim što me stvarno zanima, stvarima koje mi daju neku drugačiju energiju, nije čist posao. Ranije sam pisao iz nekih drugih razloga, kako bih nekome pokazao kako sam ja u pravu, on nije, kako bih nešto dokazao… ova knjiga je, poput ‘BG blues’ od pre par godina, nastala iz duše.’, rekao je Ignjatović za naš sajt.

tajne, Volite tajne? Knjiga za vas!, Gradski Magazin
Naše novinarke sa Aleksandrom Ignjatovićem

‘Kao što sve kreće slučajno u životu, tako je i ovde bio slučaj. Radio sam priču o nekoj misteriji, što mi se svidelo. Posle su priče krenule same da se lepe za mene. Valjda se svidelo ljudima što sam želeo da ih saslušam, imao strpljenja… A i radoznalost je tu igrala veliku ulogu. To je ujedno i nešto što bi mladim novinarima trebalo da bude glavna inspiracija. Budite radoznali, jer u životu je moguće izgubiti sve – i posao, i ljubav, i sve to je moguće nadoknaditi, ali ne i radoznalost. Prosto, nju kad izgubimo, mislim da prestajemo da budemo i ljudi.’

tajne, Volite tajne? Knjiga za vas!, Gradski Magazin

Dakle, ukoliko volite misterije, ukoliko vas zanima koje su to tajne vezane za naše područje – knjiga po imenu ‘Najveće tajne i misterije Srbije’ koju je napisao Aleksandar Saša Ignajtović svakako predstavlja delo koje mora naći svoje mesto u vašoj kućnoj biblioteci.

O Zorica Stojković

Proveri takođe

Džez, Otvoren 37. Beogradski džez festival pod sloganom “Džez plamen”!, Gradski Magazin

Otvoren 37. Beogradski džez festival pod sloganom “Džez plamen”!

U Domu omladine Beograda sinoć je otvoren 37. Beogradski džez festival pod sloganom “Džez plamen” …

POZOŠIRNI HIT KOJI SE NE POPUŠTA: INTIMNOSTI U BEOGRADU I NOVOM SADU!, Gradski Magazin

POZOŠIRNI HIT KOJI SE NE POPUŠTA: INTIMNOSTI U BEOGRADU I NOVOM SADU!

Sjajna ekipa mladih glumaca, premijerno je izvela predstavu “Intimnosti” u Narodnom pozorištu u Beogradu 31. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin