Voždovčani povremeno bez vode od 1.do 6. decembra!

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Voždovac od ponedeljka, 1. decembra do subote, 6. decembra, zbog čega će doći do povremenih prekida u snabdevanju vode i umanjen pritisak vode u periodu od 22 do 6 sati, saopštilo je to komunalno preduzeće.

Povremi prekid i umanjen pritisak vode osetiće 1. decembra potrošači u Ustaničkoj ulici i delu opštine Voždovac oivičenom ulicama Gospodara Vučića, Vojislava Ilića i autoputem između ulice Vojislava Ilića i Autokomande. Korisnici u delu opštine Voždovac oivičenom autoputem između dušanovačke pijace i Ulice Vojislava Ilića, Kružnim putem i Zaplanjskom ulicom i u naseljima Marinkova bara i Medaković 2 i 3 imaće te probleme 2. i 3. decembra, dok će 3. i 4. decembra nestašicu u delu opštine Voždovac oivičenom ulicama Peke Pavlović, Zaplanjskom i braće Jerković i u naselju Braće Jerković i delu naselja Dušanovac.

U delu opštine Voždovac oivičenom autoputem između Autokomande i dušnovačke pijace i ulicama Braće Jerković, Kružnim putem, Crnotravskom i Bulevarom oslobođenja do Autokomande i u delu naselja Dušanovac građani će imati probleme sa vodom 4. i 5. decembra, a 5. i 6. decembra naselja Banjica, Jajinci i selo Rakovica. Tokom radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, tako da Beogradski vodovod apeluje na građane da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, piše u saopštenju tog komunalnog preduzeća.
Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 011/3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb adresi www.bvk.rs.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

WebMind – nova medijska platforma u okviru agencije Represent Communications, Gradski Magazin

WebMind – nova medijska platforma u okviru agencije Represent Communications

Represent Communications, agencija za integrisane komunikacije, obogatila je svoj portfolio usluga novom digitalnom platformom WebMind. …

Doček Nove godine u kafani „Složna braća“, Gradski Magazin

Doček Nove godine u kafani „Složna braća“

Dobro poznata glumačka ekipa humorističke serije „Složna braća“ priprema Extra novogodišnji mega specijal u produkciji …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin