Voždovčani povremeno bez vode od 1.do 6. decembra!

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Voždovac od ponedeljka, 1. decembra do subote, 6. decembra, zbog čega će doći do povremenih prekida u snabdevanju vode i umanjen pritisak vode u periodu od 22 do 6 sati, saopštilo je to komunalno preduzeće.

Povremi prekid i umanjen pritisak vode osetiće 1. decembra potrošači u Ustaničkoj ulici i delu opštine Voždovac oivičenom ulicama Gospodara Vučića, Vojislava Ilića i autoputem između ulice Vojislava Ilića i Autokomande. Korisnici u delu opštine Voždovac oivičenom autoputem između dušanovačke pijace i Ulice Vojislava Ilića, Kružnim putem i Zaplanjskom ulicom i u naseljima Marinkova bara i Medaković 2 i 3 imaće te probleme 2. i 3. decembra, dok će 3. i 4. decembra nestašicu u delu opštine Voždovac oivičenom ulicama Peke Pavlović, Zaplanjskom i braće Jerković i u naselju Braće Jerković i delu naselja Dušanovac.

U delu opštine Voždovac oivičenom autoputem između Autokomande i dušnovačke pijace i ulicama Braće Jerković, Kružnim putem, Crnotravskom i Bulevarom oslobođenja do Autokomande i u delu naselja Dušanovac građani će imati probleme sa vodom 4. i 5. decembra, a 5. i 6. decembra naselja Banjica, Jajinci i selo Rakovica. Tokom radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, tako da Beogradski vodovod apeluje na građane da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, piše u saopštenju tog komunalnog preduzeća.
Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 011/3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb adresi www.bvk.rs.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin