, Vredna nagrada za najkreativniji rad na takmičenju “Inspired by you”, Gradski Magazin

Vredna nagrada za najkreativniji rad na takmičenju “Inspired by you”

Kompanija Samsung kreirala je konkurs za sve one kojima je dizajn blizak, a fanovi su novih, drugačijih, inovativnih ideja. Konkurs “Inspired by You” realizovan je za sve zainteresovane kreativce koji svoj talenat uspešno kombinuju sa ljubavlju prema tehnologiji, posebno gedžetima. Nagrada pobednici Ljubici Marković, dodeljena je u Zagrebu, na specijalnom događaju posvećenom Inspired by You konkursu.

Učesnici su imali zadatak da osmisle dizajnersko rešenje za originalan dodatak koji će ukrasiti novi Samsung Galaxy Z Flip4 preklopni telefon, jedan od najpopularnijih modela današnjice.

Cilj konkursa je bio buđenje inspiracije kreativnim rešenjem koje je jedinstveno, a funkcionalno, odnosno rešenje za gedžet koji savršeno funkcioniše uz preklopni telefon nove generacije. Ideje su bile razne – artikli fiksirani na telefon (kaiš ili vezica), dodaci u koje se telefon može staviti (poput ruksaka ili torbice), kao i komadi koji služe za odlaganje telefona na stolu. Stručni žiri su činila cenjena imena iz domena kreative, Slavimir Stojanović Futro, Katarina Batuta Višekruna i Jelena Karakaš, a njihov zadatak nije bio lak, s obzirom na činjenicu da su ideje bile veoma inovativne.

Pored pobednice takmičenja Ljubice Marković, svojim kreativnim rešenjem izdvojile su se u finalu i Jelena Gajinović i Sara Čančarević. Ljubica je prezentovala fantastičnu ideju – gedžet za izlazak u grad, koji čine kaiš i džep. Njen proizvod će ući u produkciju, a dobila je i nagradno putovanje u Milano, u vrednosti od 150.000 dinara, uz jedan dan na Milano Fashion Week-u 2023.godine, kao i telefon Galaxy Z Flip4, kojim će moći da beleži svoja nova iskustva.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin