Vreme je za pauzu!, Gradski Magazin

Vreme je za pauzu!

Kada ste poslednji put odvojili vreme za sebe i prepustili se stvarima koje volite da radite? Ukoliko nemate odgovor na ovo pitanje ili jako dugo razmišljate o njemu, znajte da je vreme za pauzu! Mnogo je načina da iskoristite slobodno vreme, a ukoliko ste pravi filmoljubac, mnogo je i filmova koje možete odgledati. Kako bismo vam olakšali, mi vam predlažemo one koji će vas oduševiti:

U četvrtak možete pogledati film „Prevara“ koji će se emitovati od 21:25h na kanalu FilmBox Extra. Razočarani istrebljivač i samohrani otac Fredi Maning (Al Širer) uvek pokušava da izvuče nešto više od svog propalog života, ali ga loša sreća ne napušta. Fredi nenamerno uzima, a onda i gubi mafijin novac, pa je sad u velikoj nevolji. Kada u trošnoj baptističkoj crkvi zamene njega i njegovog najboljeg druga Džuniora sa sveštenicima koji treba da preuzmu tu parohiju, on se hvata za šansu koja bi mu mogla spasiti život. Glavne likove u ovom filmu tumače Charlie Murphy, Al Shearer i David Alan Grier.

Vreme je za pauzu!, Gradski Magazin

Ako ste ljubitelj drama, FilmBox Premium kanal vam pruža mogućnost da u petak uživate u fenomenalnoj priči „Iščezla“. U ovom filmu, pisac njujorškog časopisa vraća se u grad na reci Misuri sa svojom bogatom suprugom i biva optužen za njeno ubistvo nakon njenog misterioznog nestanka. Kako će se nositi sa celom situacijom i da li će se „izvući“ iz ove priče saznaćete od u 22:40h. Glavni glumci su Ben Affleck, Rosamund Pike, Tyler Perry i Neil Patrick Harris.

Subotu rezervišite za akciju, kanal FilmBox Stars i glumce kao što su Bruce Willis, Frank Grillo i Adelaide Kane. U filmu „Kosmički greh“ sedmoro odmetnutih vojnika započinje preventivni udar na novootkrivenu vanzemaljsku civilizaciju, u nadi da će okončati međuzvezdani rat i pre nego što je započeo. Na kakve će sve izazove naići saznaćete ukoliko uključite ovaj film od 21h.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Šta će se ove nedelje gledati u vašem kućnom bioskopu?, Gradski Magazin

Šta će se ove nedelje gledati u vašem kućnom bioskopu?

Iako je gledanje filmova u bioskopu uzbudljivo, naša dnevna soba često je omiljeno mesto kada …

Delez Srbija do zdravijih namirnica kroz saradnju sa beogradskim fakultetima, Gradski Magazin

Delez Srbija do zdravijih namirnica kroz saradnju sa beogradskim fakultetima

Maloprodajni lanac Delez Srbija predstavio je godišnji Izveštaj održivog poslovanja za 2021.godinu. Na tradicionalnom junskom …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin