Najnovije Vesti
ten walls, Ten Walls predstavlja novi album u Beogradu, Gradski Magazin

Ten Walls predstavlja novi album u Beogradu

Koncept žurki koje je pokrenuo glumac Viktor Savić

Ten Walls predstavlja novi album i želi da Beogradu pruži nešto sasvim drugačije

Beat se trudi  da se u mladima probudi kreativna misao i pruži opcija da čuju i nauče nešto novo i drugačije, kao i da sopstvenim angažovanjem i nesputanim istraživanjem stvore nešto što izlazi iz okvira i kalupa muzike sa naših prostora.

Koncept žurki koje je pokrenuo glumac Viktor Savić, sa ciljem da pojača impuls domaćeg clubbing-a, kroz kvalitetna gostovanja i dobru atmosferu, uspeo je da dovede preko dvadeset jakih svetskih imena.
Beat je za dve godine održavanja postao neodoljivi deo beogradskog života, dovodeći izvođače, koji ili nisu nikada nastupali u Srbiiji, ili ih je jako teško čuti na ovim prostorima. Takođe, Beat je ponudio svoju binu mladim kvalitetnim DJ-evima iz zemlje i regiona. Publika koja ceni elektronske zvuke, dobila je sklonište koja mu je nedostajala i na koju možemo da budemo ponosni.
Ovog puta Beat 6. maja sprema zanimljiv muzički program, sjajni litvanski DJ i producent Mario Basanov svima poznatiji kao Ten Walls stiže u Beograd šestog maja u okviru svoje “Equalized” turneje. Osvojio je nagradu za najboljeg muzičkog   producenta u Litvaniji Tokom 2013. godine, odlučio je da se upusti u eksperiment i da proba nešto drugačije, s’ obzirom da je završio muzičku školu, želeo je svoju produkciju da obogati “klasičnim” uticajem.
 ten walls, Ten Walls predstavlja novi album u Beogradu, Gradski Magazin
Ten Walls potiče iz muzičke porodice. Otac i brat mu sviraju violinu dok mu je supruga vrlo uspešna pijanistkinja. On je praktično kao dete i tinejdžer odrastao najviše na klasičnoj muzici čiji se uticaj vidi u njegovoj trenutnoj produckiji. Ten Walls će izbaciti ove jeseni dupli album sa novim pesmama koje treba da predstavljaju originalan Ten Walls zvuk.

Podršku će pružiti domaći izvođači, Bokee, John Blek, Petar Porman, Teodora Van Context.
Požurite i kupite karte po promo ceni od 770 rsd-a preko Eventim-a, DD Tickets sajta i svim Win Win shop-ovima.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Ministarstvo rada odalo priznanje fabrici “Vlasinka” za izuzetna postignuća u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, Gradski Magazin

Ministarstvo rada odalo priznanje fabrici “Vlasinka” za izuzetna postignuća u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu

Fabrika za proizvodnju i promet vode “Vlasinka” dobitnik je Povelje “28. april” koju tradicionalno dodeljuje …

VAŽNO JE DA ZNAMO ŠTA JEDEMO, Gradski Magazin

VAŽNO JE DA ZNAMO ŠTA JEDEMO

Istraživanja pokazuju da su teme zdravije ishrane i poznavanja nutritivnog sastava proizvoda sve važnije i …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.