, WIZZ AIR MEĐU 10 NAJBEZBEDNIJIH NISKOTARIFNIH AVIO-KOMPANIJA NA SVETU, Gradski Magazin

WIZZ AIR MEĐU 10 NAJBEZBEDNIJIH NISKOTARIFNIH AVIO-KOMPANIJA NA SVETU

Wizz Air, avio-kompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi, svrstana je među 10 najbezbednijih avio-kompanija na svetu u 2022. godini po izboru jedine svetske rejting agencije u oblasti bezbednosti, proizvoda i kovida 19 AirlineRatings.com.

Pri ocenjivanju 385 avio-prevoznika koje prati, AirlineRatings.com donosi odluku na osnovu faktora kao što su podaci o incidentima u prethodne dve godine, podaci o nesrećama u prethodnih pet godina, rezultati revizija koje je sprovelo nadležno vazduhoplovno telo (ICAO), spiskovi zabrana letova i starost flote.

Wizz Air ima jednu od najmlađih i najefikasnijih flota na svetu, čija je prosečna starost pet godina. Njegova flota se sastoji od 149 aviona tipa Airbus A320, A321, A320neo i A321neo. Na početku pandemije Wizz Air je među prvima uveo stroge zdravstvene i bezbednosne mere u cilju zaštite putnika i posade, uz poštovanje najviših sanitarnih standarda i podršku fizičkoj distanci. Wizz Air je bio među prvim evropskim avio-kompanijama koje su dodatno unapredile mere zaštite primenom politike obavezne vakcinacije protiv kovida 19 – ili redovnog antigenskog/PCR testiranja u posebnim slučajevima – za sve posade.

„Bezbednost naših putnika i zaposlenih je naš najveći prioritet, što potvrđuje i činjenica da smo ponovo izabrani kao jedna od deset najbezbednijih niskotarifnih avio-kompanija na svetu. Wizz Air čini sve to može da bi njegovi putnici uživali u bezbednom iskustvu putovanja bez ikakvih problema. Naša srdačna posada sa radošću dočekuje putnike na letovima naše mlade i moderne flote“, izjavila je Paulina Gosk, menadžer korporativnih komunikacija u Wizz Airu.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin