Najnovije Vesti
WIZZ AIR OTVORIO NOVI TRENING CENTAR VREDAN 30 MILIONA EVRA, Gradski Magazin

WIZZ AIR OTVORIO NOVI TRENING CENTAR VREDAN 30 MILIONA EVRA

WIZZ AIR OTVORIO NOVI TRENING CENTAR VREDAN 30 MILIONA EVRA, Gradski Magazin
Wizz Air, avio-kompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi i vodeći niskotarifni prevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi, danas je obeležio otvaranje novog, najsavremenijeg Trening centra u Budimpešti koji se prostire na površini od 3.800 kvadratnih metara. Zvanična ceremonija otvaranja predstavlja važnu prekretnicu u istoriji ove avio-kompanije.
Nov Trening centar kompanije Wizz Air, koji je sagradio WING, vodeća mađarska firma za nekretnine, predstavlja jedan od najnaprednijih trening centara u Evropi, opremljen sa dva simulatora celog leta aviona tipa A320 CAE 7000XR. U okviru desetogodišneg ugovora, firma CAE pruža usluge vođenja trening centra za Wizz Air, uključujući rukovanje i održavanje trenažne opreme u novom objektu. Trening centar se takođe može pohvaliti najmodernijim Trenažerom za hitnu evakuaciju kabine koji je obezbedila firma TFC, kao i Trenažer u slučaju požara najnovije generacije tipa V9000 Commander firme Flame Aviation. Ovo je integrisani centar gde svi piloti i kabinsko osoblje mogu da se obučavaju.
Kapaciteta do 300 polaznika dnevno – iz svih delova Wizz Airove mreže – u najnovijem trening centru u regionu mogu da se održavaju predavanja u učionici kao i vežbe simulacije leta i kabine. Početni i redovni treninzi na zemlji i rangiranje po tipu su takođe deo ponude obuke.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“, Gradski Magazin

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“

Koji god obrok da pravimo za našu porodicu, važno nam je da je zdrav i …

Svi pričaju o Ordinacija Lilo, Gradski Magazin

Svi pričaju o Ordinacija Lilo

U vreme pandemije korona virusa, boravak u kućama je „naterao“ ljude da sagledaju svoje zdravstveno …

Leave a Reply

Your email address will not be published.