, WIZZ AIR POKREĆE NAJVEĆI KONKURS ZA ZAPOŠLJAVANJE KABINSKOG OSOBLJA DO SAD, Gradski Magazin
Fotó: Lénárt Gábor - http://gaborlenart.com

WIZZ AIR POKREĆE NAJVEĆI KONKURS ZA ZAPOŠLJAVANJE KABINSKOG OSOBLJA DO SAD

, WIZZ AIR POKREĆE NAJVEĆI KONKURS ZA ZAPOŠLJAVANJE KABINSKOG OSOBLJA DO SAD, Gradski Magazin
Fotó: Lénárt Gábor – http://gaborlenart.com

Wizz Air, avio-kompanija sa najbržim rastom u Evropi, objavila je da pokreće najveći konkurs za zapošljavanje u svojoj istoriji, u okviru kog planira da zaposli 800 novih članova posade širom svoje mreže, do decembra 2021. godine. Konkurs za potencijalne članove posade u Srbiji biće održan u Beogradu. Preduzimljivi kandidati koji su oduvek sanjali o „nebeskoj“ karijeri zainteresovani za učešće mogu se prijaviti ovde.

Kao deo procesa zapošljavanja kabinskog osoblja, Wizz Air će biti domaćin nekolicine događaja u avgustu i septembru. Beogradski događaj biće održan u hotelu Jump Inn (Koče Popovića 2a (bivša Zagrebačka), 11000 Beograd), u sredu, 25. avgusta, gde će potencijalni članovi posade imati priliku da nauče nešto više o Wizz Airu. Od kandidata se očekuje da dođu na ove sastanke tačno u 9 sati pre podne, da ponesu ažurranu radnu biografiju i da se spreme da provedu dan pun aktivnosti, uključujući lična predstavljanja, učešće u igri uloga, grupnim vežbama i individualne intervjue.

Članovi posade koji se priključe Wizz Airu mogu očekivati konkurentnu platu u jednoj od evropskih avio-kompanija sa najbržom stopom rasta, najbolju moguću pripremu i mesečni raspored rada koji se menja svake dve nedelje. Članovi kabinskog osoblja radiće u prijateljskoj i multikulturnoj sredini i imaće uzbudljive prilike za razvoj karijere i pristup programima tipa „Od člana osoblja do kapetana u WizzAiru“ koji omogućava postojećim članovima posade da dobiju dozvolu za profesionalnog pilota. Članovi posade imaju pravo i na popuste na letovima i dodatne avio-karte za porodicu i prijatelje.

Ovi događaji deo su konstantne potrage za novim članovima posade i pilotskog osoblja u okviru mreže Wizz Aira dok ova avio-kompanija unapređuje kapacitet i namerava da utrostruči veličinu svoje flote i dostigne cifru od 500 Airbus aviona u narednih 10 godina. Novi zaposleni pridružiće se Wizz Airu  u uzbudljivom trenutku za avio-kompaniju imajući u vidu otvaranje 18 novih baza i pokretanje preko 300 novih avio linija širom mreže samo u prethodnoj ogdini.

 

PREDSTOJEĆI DANI ZAPOŠLJAVANJA WIZZ AIRA

DATUM I VREMEMESTO
25. avgust 2021. godine, 9 sati pre podneHotel Jump Inn,  Koče Popovića 2a (bivša Zagrebačka), 11000 Beograd

Heiko Holm, generalni direktor Wizz Aira, izjavio je ovom prilikom: „Imali smo inspirativnu godinu kada je u pitanju razgranjavanje mreže Wizz Aira i sa izuzetnim zadovoljstvom pozivamo buduće kabinsko osoblje da se pridruži fantastičnom timu i zaposli se u jednoj od avio-kompanija sa najvišom stopom rasta u Evropi. U toku budućih  faza konkursa za zaposlenje,  kandidati mogu saznati više informacija o onom što imamo u našoj ponudi. U kompaniji WIZZ mi smo ponosni na izuzetne mogućnosti za napredovanje, konkurentna primanja i  pakete osiguranja koji uključuju naknade i beneficije za zaposlene dostupne svim članovima kabinskog osoblja. Posvećeni smo  podršci koju pružamo našoj posadi u građenju karijere i prilikama koje im se brzo ukazuju. Dok se vraćamo kapacitetima koje smo imali pre pandemije i idemo u budućnost sa fokusom na rast, sa radošću ćemo pružiti dobrodošlicu talentovanim kandidatima koji će se pridružiti našem timu.“

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Uživanje u prazničnoj trpezi, Gradski Magazin

Uživanje u prazničnoj trpezi

Uskršnji praznici su vreme radosti, obnove i zajedništva. Jedan od najlepših načina da se ove …

, Značajne promene na čelu kompanije Nelt u Bosni i Hercegovini, Gradski Magazin

Značajne promene na čelu kompanije Nelt u Bosni i Hercegovini

Cerovina novi potpredsednik Grupe, Sikimić od 1. maja nova izvršna direktorka Nelt Grupa je u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin