, WIZZ AIR POKREĆE NOVU KAMPANJU NAGRAĐIVANJA RENT-A-CAR KLIJENATA ZA ODRŽIVOST, Gradski Magazin

WIZZ AIR POKREĆE NOVU KAMPANJU NAGRAĐIVANJA RENT-A-CAR KLIJENATA ZA ODRŽIVOST

, WIZZ AIR POKREĆE NOVU KAMPANJU NAGRAĐIVANJA RENT-A-CAR KLIJENATA ZA ODRŽIVOST, Gradski MagazinWizz Air, najodrživija* avio-kompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi, predstavila je šemu nagrađivanja klijenata koji iznajmljuju automobile sa kompanijom Green Motion preko partnerstva sa sajtom Rentalcars.com, jedne od vodećih svetskih platformi za iznajmljivanje automobila. U okviru posvećenosti ove kompanije održivosti putnici će dobijati 10% popusta ako odluče da iznajme električno ili hibridno vozilo preko Green Motiona, jedne od vodećih svetskih rentakar agencija koja iznajmljuje automobile sa smanjenom emisijom CO₂.

Pored pristupa povoljnim opcijama iznajmljivanja automobila kroz partnerstvo sa sajtom Rentalcars.com, Wizz Air takođe nagrađuje klijente koji odaberu održiviju opciju dodatnim popustom. Green Motion je poznat po svojim naporima u segmentu iznajmljivanja automobila sa nižom emisijom, što potvrđuje i činjenica da je osam godina zaredom osvojio Nagradu za zelenu flotu godine.

Zahvaljujući partnerstvu sa sajtom Rentalcars.com, klijenti Wizz Aira već dobijaju 5% popusta na cenu iznajmljivanja automobila, a sada, ako odaberu vozilo preko Green Motiona, koji je prisutan u 54 zemalja širom sveta, uključujući 38 aerodroma na kojima Wizz Air posluje, dobijaju 10% popusta na cenu iznajmljivanja. Kompletni uslovi korišćenja se mogu naći ovde.

„Mi u Wizz Airu nastojimo da stalno smanjujemo svoj ekološki otisak putem čitavog niza inicijativa u oblasti održivosti. Zato smo, uz posvećenost optimizaciji iskustva putovanja za svoje klijente, pokrenuli ovu novu šemu nagrađivanja preko svog partnera, sajta Rentalcars.com, koja će našim klijentima omogućiti da na jednostavan način iznajmljuju automobile širom naše velike mreže po sniženoj ceni i prave najzeleniji mogući izbor ako se odluče za Green Motion. Ponosni smo što već imamo najniži ugljenični otisak – od samo 57,2 grama po putniku na svaki pređeni kilometar – u evropskoj vazduhoplovnoj industriji, a ovo partnerstvo dodatno unapređuje našu vodeću poziciju u oblasti održivosti“, izjavio je Johan EAjdhagen, direktor ljudskih resursa i ESG-a u Wizz Airu.

„Drago nam je što smo se udružili sa Wizz Airom kako bismo putnicima ponudili pristup ekološkim opcijama iznajmljivanja automobila u saradnji sa Green Motionom. Tako njegovi klijenti čine nešto dobro za životnu sredinu, ali i ostvaruju veliku uštedu. Već sedam godina sarađujemo sa Wizz Airom i on nam je dragocen partner, a posebno nam je drago zbog ove nove inicijative“, prokomentarisao je Matijas Šmid, potpredsednik i generalni direktor sajta Rentalcars.com.

„Drago mi je što su Rentalcars.com i Wizz Air odabrali Green Motion za dalju promociju i ponudu najodrživijih opcija putovanja od letenja do iznajmljivanja automobila. Green Motion je jedna od vodećih kompanija kad je u pitanju izbor ekoloških vozila u našem sektoru, uključujući hibridna, plug-in hibridna i potpuno električna vozila, koja se mogu iznajmiti na lokacijama Green Motiona na brojnim destinacijama Wizz Aira. Cela mreža Green Motiona se raduje tesnoj saradnji sa Wizz Airom i sajtom Rentalcars.com na ovoj fantastičnoj šemi nagrađivanja naših zajedničkih klijenata koji nam se pridruže na putu ekološki najprihvatljivog iznajmljivanja automobila“rekao je Ričard Louden, osnivač i generalni direktor Green Motiona.

*Wizz Air je nedavno proglašena najodrživijom avio-kompanijom u Evropi po oceni kompanije Sustainalytics.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin