, WIZZ AIR POKREĆE WIZZ FORUM MLADIH, Gradski Magazin

WIZZ AIR POKREĆE WIZZ FORUM MLADIH

Wizz Air, evropska ultra-niskotarifna avio-kompanija sa najvećom stopom rasta i jedna od najodrživijih, pokreće WIZZ forum mladih, neformalnu onlajn diskusiju u formi fokus grupa za klijente između 18 i 25 godina koji će razmenjivati komentare, preporuke i uvide kako bi ovoj avio-kompaniji pomogli da unapredi svoje usluge.

Prijave za WIZZ forum mladih su otvorene za mlade klijente ove avio-kompanije koji vole putovanja, letenje avionom, nove trendove i digitalna rešenja. Ova nova inicijativa će poslužiti da Wizz Air prikupi kvalitativne reakcije na temu šest glavnih oblasti poslovanja: putovanja klijenata, budući putni zahtevi i navike, održivost, digitalni razvoj, usmerenja kreativnih koncepata i komunikacija. Kvalitativna istraživanja na bazi foruma predstavljaju dodatak već postojećim kvantitativnim ispitivanjima koja WIZZ sprovodi kako bi stekao uvid u trendove i mišljenja klijenata. I jedna i druga ističu posvećenost Wizz Aira stalnom unapređivanju iskustva putnika, a rezultati se koriste da bi pomogli da ova avio-kompanija razvija, širi i poboljšava svoje usluge.

Svakog meseca će od ukupno 80 do 100 osoba iz cele Evrope biti izabrano njih dvadeset da učestvuju u diskusijama u formi fokus grupa koje će biti organizovane onlajn preko platforme Microsoft Teams. Učešće je potpuno dobrovoljno, ali će učesnici dobiti vaučer za putovanje avionom u vrednosti od 20 evra po diskusiji kao podsticaj. Pored toga, svi učesnici WIZZ foruma mladih automatski dobijaju šansu da osvoje vaučer od 200 evra u nagradnom izvlačenju i otputuju do destinacije Wizz Aira iz snova po svom izboru.

„Mi u Wizz Airu smo posvećeni ponudi najboljeg mogućeg iskustva putnicima i zato nam je drago što pokrećemo WIZZ forum mladih, inicijativu za klijente na bazi fokus grupa koja postavlja trendove kako bismo unapredili svoje usluge. Putem ove inicijative ćemo čuti mišljenja naših mladih i raznolikih putnika koji će na ovaj način moći da podstaknu i utiču na naše buduće poslovne odluke i ciljeve. WIZZ forum mladih je jedinstvena prilika da se ljudi sličnih stavova iz cele Evrope okupe i podele dragocene uvide koji će Wizz Airu pomoći da uvede dodatna poboljšanja usluga. Ne čekajte i prijavite se već danas!” rekla je ŽuŽa Puz, direktorka za odnose sa klijentima i marketing u Wizz Airu.

Svi zainteresovani da se pridruže Wizz forumu mladih mogu da se prijave ovde.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin