Najnovije Vesti
WIZZ AIR PONOVO LETI IZ NIŠA DO MALMEA LINIJA STARTUJE 17. APRILA, Gradski Magazin

WIZZ AIR PONOVO LETI IZ NIŠA DO MALMEA LINIJA STARTUJE 17. APRILA

WIZZ AIR PONOVO LETI IZ NIŠA DO MALMEA LINIJA STARTUJE 17. APRILA, Gradski Magazin
Wizz Air, avio-kompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi i vodeći niskotarifni avio-prevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi, objavio je da ponovo uvodi redovnu liniju iz Niša za Malme počev od 17. aprila. Karte se već mogu rezervisati preko sajta wizzair.com ili mobilne aplikacije ove avio-kompanije po početnoj ceni od samo 1.799 dinara/14,99 evra*.
Wizz Air će tako leteti od Niša do Malmea u Švedskoj od 17. aprila svake srede i nedelje, odnosno od sredine septembra svakog ponedeljka i petka. Wizz Air je u Srbiji prvi put poleteo 2010. godine i od tada je prevezao preko 4 miliona putnika na svojim niskotarifnim letovima iz Srbije, uz skoro 800.000 putnika koji su izabrali ovog avio-prevoznika 2018, što predstavlja rast od 6 odsto u odnosu na prethodnu godinu. Poslovanje kompanije Wizz Aira će ove godine podržati preko 500 radnih mesta**. Ova avio-kompanija trenutno ima 17 linija za 8 zemalja iz Beograda i Niša.
Wizz Air će tako tokom letnje sezone uz rutu do Malmea leteti ka još 4 destinacije sa niškog aerodroma, i to ka Memingenu, Dortmundu, Bazelu i Beču.
„Drago nam je što ovu popularnu rutu od Niša do Malmea dodajemo našoj širokoj mreži. Malme, treći po veličini grad u Švedskoj, predstavlja idealnu destinaciju za vikend ili čak duži odmor jer nudi razne arhitekturne i druge znamenitosti. Sigurni smo da će putnici iz Srbije uživati u poseti ovom predivnom gradu i lepotama Švedske. Naša prijatna srpska posada s nestrpljenjem čeka da vas ugosti na letovima kompanije WIZZ!”, izjavio je Andraš Rado, direktor komunikacija kompanije Wizz Air.

O kompaniji Wizz Air
Wizz Air je najveća niskotarifna avio-kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi čija flota obuhvata 106 aviona tipa Airbus A320 i Airbus A321 i koja u ponudi ima preko 600 destinacija sa 26 aerodroma i povezuje 145 destinacija u 44 zemlje. Wizz Air ima tim od oko 4.500 profesionalaca koji nude izvanrednu uslugu i veoma niske cene karata i zahvaljujući tome je bio omiljeni izbor preko 34 miliona putnika u proteklih 12 meseci. Wizz Air je član Londonske berze pod skraćenicom WIZZ i uvršten je u Indekse FTSE 250 i FTSE All-Share. Wizz Air je registrovan u okviru programa Kontrole operativne bezbednosti (IOSA) Međunarodne asocijacije avio-kompanija (IATA), globalnog lidera u kontroli avio-bezbednosti. Kompanija je dobila nagradu Najbolja evropska avio-kompanija u 2017. godini koju dodeljuje Aviation 100, ugledna godišnja publikacija koja nagrađuje najistaknutije predstavnike avio-industrije.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Gost ostavio bakšiš od čak 3.000 dolara, Gradski Magazin

Gost ostavio bakšiš od čak 3.000 dolara

Oduševio je velikodušnošću vlasnika i osoblje džez kluba i restorana u Klivlendu. Veče pre zatvaranja …

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“, Gradski Magazin

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“

Koji god obrok da pravimo za našu porodicu, važno nam je da je zdrav i …

Leave a Reply

Your email address will not be published.