WIZZ AIR UVODI KORISNIČKI SERVIS ČETBOT NA FEJSBUK MESINDŽERU, Gradski Magazin

WIZZ AIR UVODI KORISNIČKI SERVIS ČETBOT NA FEJSBUK MESINDŽERU

Wizz Air, avio-kompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi, objavila je da je njena četbot virtuelna asistentkinja Amelija sada dostupna na Fejsbuk Mesindžeru, da bi putnici mogli brzo lako da dođu do informacija o putovanjima i upravljaju detaljima svojih letova.

Nazvan po Ameliji Erhart, Wizz Airov četbot na Fejsbuk Mesindžeru je najnoviji kanal koji putnici mogu da koriste da bi postavili pitanja o svojim rezervacijama, statusu letova i Wizz Air proizvodima i uslugama. Sve što treba da urade jeste da pokrenu direktnu poruku na Wizz Airovoj Fejsbuk stranici ili da potraže Wizz Air u Mesindžeru. Četbot je takođe dostupan na nekoliko stranica sajta ove avio-kompanije na adresi wizzair.com, i to na engleskom, italijanskom i nemačkom, i predstavlja najbrži i najlakši način da se odgovori dobiju direktno od  Wizz Aira.

„Drago nam je što sada svojim putnicima možemo da ponudimo još jedan način da stupe u kontakt sa nama u vezi sa rezervacijama, informacijama o letovima i detaljima o proizvodima i uslugama. Nastavljamo da ulažemo u automatizaciju i digitalizaciju svojih procesa kako bismo na najbolji način zadovoljili potrebe putnika. Četbot na Fejsbuk Mesindžeru predstavlja brz i lak način da putnici dobiju informacije o procesima vezanim za upravljanje detaljima svojih letova, kao što je promena rezervacije, provera statusa leta i prijavljivanje dodatnog prtljaga. Wizz Air radi na produbljivanju Amelijine stručnosti i podršci putnicima kroz sve širi spektar samouslužnih opcija“, izjavio je Andraš Rado, predstavnik za javnost Wizz Air grupe.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Sastojci piva i kako oni utiču na njegov ukus, Gradski Magazin

Sastojci piva i kako oni utiču na njegov ukus

Pivo se proizvodi više od 6.000 godina, a kroz istoriju je korišćeno prvenstveno kao lek, …

Obožavate televiziju? Onda ovo ne smete propustiti!, Gradski Magazin

Obožavate televiziju? Onda ovo ne smete propustiti!

Fenomenalne komedije, savršeni trileri, neverovatne drame… Baš ovakav sadržaj možete pronaći na vašim omiljenim FilmBox …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin