WIZZ AIR UVODI POGODNOST U VIDU ESIM DATA USLUGE ZA PRIPEJD KORIŠĆENJE MOBILNIH PODATAKA UZ OPTIMALNE TROŠKOVE, Gradski Magazin

WIZZ AIR UVODI POGODNOST U VIDU ESIM DATA USLUGE ZA PRIPEJD KORIŠĆENJE MOBILNIH PODATAKA UZ OPTIMALNE TROŠKOVE

Uštedite na troškovima rominga na sledećem putovanju uz putnu eSIM karticu

WIZZ AIR UVODI POGODNOST U VIDU ESIM DATA USLUGE ZA PRIPEJD KORIŠĆENJE MOBILNIH PODATAKA UZ OPTIMALNE TROŠKOVE, Gradski MagazinWizz Air, najodrživija avio-kompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi*, predstavlja eSIM Data uslugu za svoje klijente koji putuju u inostranstvo.

eSIM Data usluga se isključivo odnosi na pružanje pouzdanih mobilnih podataka velikom brzinom za korisnike i garantuje nesmetanu konektivnost. Ponudom jednokratnog modela Wizz Air omogućava putnicima da uživaju u pristupačnim opcijama korišćenja mobilnih podataka uz pristup preko 245 mobilnih mreža i povezanost u više od 150 zemalja bez potrebe za zamenom fizičke SIM kartice.

Uz instaliranu eSIM uslugu putnici sada mogu da uživaju u unapred isplaniranim pripejd paketima mobilnih podataka uz optimizovane troškove, čime se eliminiše potreba za skupim uslugama rominga i izbegavaju nepouzdane wi-fi konekcije.

Bilo da putuju sa jednim ili više uređaja, pojedinci i porodice lako mogu da upravljaju i prate svojim mobilnim tarifama. Putnici mogu jednostavno da prate korišćenje podataka kako bi ostali u okvirima izabrane tarife. Pored toga, eSIM kartica može da se koristi čak 12 meseci nakon poslednjeg putovanja.

Da bi ova usluga bila dostupna svima, plaćanje eSIM Data usluge se može lako izvršiti platnom karticom putem bezbedne i jednostavne procedure transakcije.

Wizz Air svojim putnicima nudi ovo rešenje dodate vrednosti koje im omogućava pristupačne i pogodne usluge korišćenja mobilnih podataka na putovanjima unutar i van Evrope. Cilj Wizz Aira je da ponudom unapred isplaniranog rešenja koje može da se prati redefiniše iskustvo korišćenja mobilnih podataka i tako unapredi zadovoljstvo putnika.

Za više informacija o Wizz Airovoj eSIM Data usluzi kliknite ovde.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

EBRD priznanje za Eurobank Direktnu za podsticaj zelene trgovine, Gradski Magazin

EBRD priznanje za Eurobank Direktnu za podsticaj zelene trgovine

Program za podsticaj zelene trgovine (Green TFP) Evropske banke za obnovu i razvoj nagradio je …

Filmoljupci, da li ste spremni za nove avanture?, Gradski Magazin

Filmoljupci, da li ste spremni za nove avanture?

Mesec maj je idealan za popodnevne šetnje, ali kada se vratite kući, uživanje u stvarima …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin