, Za lepši ulazak u dom, Gradski Magazin

Za lepši ulazak u dom

, Za lepši ulazak u dom, Gradski MagazinPri ulasku u dom, prvo na šta naiđete je predsoblje, tako da je veoma važno posvetiti se njegovom uređenju, kako biste svojim gostima, ali i sebi, poželeli dobrodošlicu. Ono predstavlja ogledalo doma, pa je bitno da izgleda lepo i prijatno.

Za uređenje predsoblja na raspolaganju su uglavnom mali prostori, dok su vaša očekivanja velika. Želite da budu lepa, a istovremeno i praktična. Ove zahteve nije lako pomiriti, ali to svakako nije nemoguće, samo je važan pravi odabir elemenata, kako bi se prostor maksimalno iskoristio, a opet bio i estetski privlačan.

Svu potrebnu funkcionalnost obezbediće vam elementi predsoblja ASTOR, koji su estetski prilagodljivi različitim stilovima uređenja. Nežna kombinacija korpusa u dekoru sivog hrasta i frontova presvučenih belom lak folijom, pruža mogućnost kombinovanja artikala iz ove kolekcije sa modelima nameštaja raznovrsnog kolorita i teksture.

U slučaju da uređujete predsoblje veće kvadrature, a želeli biste da ga uredite moderno, predlog je kombinacija svih elemenata predsoblja ASTOR. Ukoliko raspolažete manjim prostorom, odaberite elemente koji ne zauzimaju mnogo mesta, a veoma su funkcionalni.

Element predsoblja ASTOR P2 obezbediće vam prostor za kačenje, gornju policu za torbe i donje police za cipele ili jakne, koje više ne nosite. Funkcionalnost ima i mali čiviluk ASTOR CIV, koji poseduje mat kačilice i praktičnu policu za odlaganje. Donji element ASTOR KOM takođe je veoma praktičan, jer osim što se koristi za odlaganje obuće, ima i tapaciranu površinu koju možete koristiti za sedenje, tako da mu je uloga višestruka. U ambijent će se sa ostalim elementima odlično uklopiti i ogledalo ASTOR OG M.

Intenzivne I tople boje zidova predsoblja su odlično rešenje za one koji žele da unesu boju u dom, ali se ne usuđuju da je uvedu u glavne prostorije doma. Ukoliko ste ljubitelj hladnijih tonova, elemente predsoblja ASTOR kombinujte sa sivim zidom, a u slučaju da želite nešto mirniji i opušteniji ulazak u svoj dom, predlog je da elemente kombinujete sa belim zidom.

Kako biste ambijent učinili još atraktivnijim, dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da to učinite uz prostirku koja će imati geometrijske motive, a ako vam je potrebno još svetlosti, onda možete da postavite i neku lampu u svoje predsoblje. Dodatni izvori svetla su uvek dobrodošli, za pravljenje prijatne atmosfere.

Za mala predsoblja, idealan izbor su čiviluk i deo za cipele, a dodatni prostor za odlaganje obezbediće vam pletene korpe, koje će ujedno poslužiti i kao dekoracija. Kako na malom prostoru nema mesta za još dodatnih komoda, polica, ormara, možete postaviti slike na zid i na taj način postići posebnu dinamiku. Uvek prelep dodatak su biljke, koje možete takođe da okačite na zid, umesto da ih stavite na pod.

U svakom slučaju, za koju god kombinaciju elemenata da se odlučite, svakako nećete pogrešiti, a odabranim detaljima i dekoracijom dodatno ćete ulepšati prostor i svaki ulazak i izlazak iz doma.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Uživanje u prazničnoj trpezi, Gradski Magazin

Uživanje u prazničnoj trpezi

Uskršnji praznici su vreme radosti, obnove i zajedništva. Jedan od najlepših načina da se ove …

, Značajne promene na čelu kompanije Nelt u Bosni i Hercegovini, Gradski Magazin

Značajne promene na čelu kompanije Nelt u Bosni i Hercegovini

Cerovina novi potpredsednik Grupe, Sikimić od 1. maja nova izvršna direktorka Nelt Grupa je u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin