Zabavite se kod kuće u odlične filmove, Gradski Magazin

Zabavite se kod kuće u odlične filmove

Zabavite se kod kuće u odlične filmove, Gradski MagazinPromenjljivo vreme ove nedelje ne dozvoljava nam da boravimo napolju koliko želimo, a veliki kišobrani nas opterećuju, ako odlučimo da izađemo napolje, zato je najbolje da ostanemo kod kuće i zabavimo se uz odličan program.

Ukoliko želite da pogledate sjajan krimi film, pogledajte Ulice zla, legendarnog Martina Skorcezea, u petak sa početkom od 21 čas na kanalu Film Box Arthouse. U filmu glavnu ulogu tumači odlični Robert De Niro, Hajvi Kajtel i David Proval. U filmu se radi o sitnom kriminalcu koji želi da se probije kroz hijerarhiju lokalne bande. Inače, Skorceze je na majstorski način ujedinio je dve teme koje ga opsedaju – sitne gangstere i katoličanstvo sa žestokim, poludokumentarističkim stilom i izvrsnom rock-muzikom. S tim filmom započele su i briljantne karijere dvojice tada vrlo mladih glumaca – Roberta De Nira i Harvija Keitela.

U subotu na kanalu Film Box Extra od 21 čas, možete pogledati sjajan film Slepa opsednutost. U pucnjavi u kojoj su učestvovala dvojica braće iz kriminalnog miljea, policajac Džek Flečer gubi vid. Tokom oporavka mu pomaže Rebeka, trener za nedavno oslepele. Postepeno, Džek i Rebeka se  zaljubljuju jedno u drugo, uprkos protivljenju Rebekine sestre Bedelije, koja je u detinjstvu, kao žrtva incesta, razvila patološku mržnju prema muškarcima. Kad mu se vid vrati, Džek shvata da je meta dvoje potencijalnih ubica: lude sestre Bedelije ili brata kriminalca kog je ubio.

Istog dana, na kanalu Fim Box Plus od 21 čas na repertoaru je premijera filma Ešli. Nakon neuspešnih pokušaja da zakopa ratnu sekiru sa svojom majkom, tinejdžerka pribegava presecanju vena. Kad preko interneta ostvari kontakt sa starijom ženom, uči da prihvati seksualnost i beskrajnu usamljenost u predgrađu.

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Irena Vujović., VUJOVIĆ I ŠAPIĆ: KOORDINISANOM AKCIJOM DO ČISTIJEG BEOGRADA, Gradski Magazin

VUJOVIĆ I ŠAPIĆ: KOORDINISANOM AKCIJOM DO ČISTIJEG BEOGRADA

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović i gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić razgovarali su danas o …

Za odgovornije životne odluke:  Održana konferencija ReThink the Status Quo, Gradski Magazin

Za odgovornije životne odluke: Održana konferencija ReThink the Status Quo

„Gledajte šta drugi rade i uradite suprotno. Ako svi budu kopirali jedni druge, nećemo stići …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin