Zabelelo se na Staroj planini: Prvi sneg prekrio Babin zub!, Gradski Magazin

Zabelelo se na Staroj planini: Prvi sneg prekrio Babin zub!

Prvi sneg prekrio je jutros Babin zub na Staroj planini, a prizori planinskih vrhova sa snežnim pokrivačem ostavljaju bez daha!


Požutelo jesenje lišće na Staroj planini prekrile su pahulje, a prvom snegu najviše su se, kako to inače biva, obradovala deca.

Zabelelo se na Staroj planini: Prvi sneg prekrio Babin zub!, Gradski MagazinPripreme za skijašku sezonu na najpopularnijoj srpskoj planini privode se kraju, a da će ovo biti jedna od najboljih zimskih sezona ikada, u prilog govori i enormno veliki broj rezervacija. Hotelski smeštaj za decembar i januar skoro je popunjen, a kako sada stvari stoje i februar i mart uskoro će biti puni.

Zabelelo se na Staroj planini: Prvi sneg prekrio Babin zub!, Gradski MagazinKrov Srbije – SP Resort hotel Stara planina spremno dočekuje skijašku sezonu, a ionako bogata gastronomska ponuda hotela upotpunjujena je otvaranjem kompletno renoviranog restorana Rosulja.

“Krov Srbije – SP Resort hotel Stara planina” jedan je od najlepših zimskih rizorta u ovom delu Evrope, a sjajna hotelska ponuda privlači kako domaće, tako i strane turiste.

PRessSerbia.com

Foto: Promo

O Dalibor

Proveri takođe

Osnažena žena-jača porodica u Blacu!, Gradski Magazin

Osnažena žena-jača porodica u Blacu!

Nakon kratke letnje pauze, u Kulturnom centru Blace biće održana prva u novom ciklusu edukativnih …

Održan Bentbaša Cliff Diving u Sarajevu!, Gradski Magazin

Održan Bentbaša Cliff Diving u Sarajevu!

5. avgusta u Sarajevu održano je deveto izdanje sportsko-turističkog događaja “Bentbaša Cliff Diving” koji je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin