, Zadovoljstvo je kuvati u pravom ambijentu, Gradski Magazin

Zadovoljstvo je kuvati u pravom ambijentu

, Zadovoljstvo je kuvati u pravom ambijentu, Gradski MagazinKada pripremamo obroke za naše najdraže, motivacija i uživanje u samom kuvanju su dva pokretača koji nikako ne smeju izostati. Baš zbog toga je važno da kuhinjski prostor u kome provodimo ovo vreme bude kako funkcionalan, tako i prijatan, topao i estetski uređen prema zahtevima savremenog načina života.

Ukoliko želite jednostavnost i svedenost, kuhinjska kolekcija UNA omogućava laku transformaciju kroz razne stilove, s obzirom na to da su elementi dostupni u dekoru bele i sive lak folije, sa horizontalnim aplikacijama koje doprinose eleganciji. Čak više od 30 elemenata čini samo jedan od ova dva dekora, a kada se još doda i radna ploča po izboru i neke od ručica iz velike ponude, blistavi sjaj je zagarantovan. Sudopere i slavine su takođe neizostavni elementi, a na raspolaganju je širok asortiman koji zadovoljava svačiji ukus.

Viseći delovi mogu biti zatvoreni, poput kuhinjskog elementa UNA V80, zastakljeni, poput kuhinjskog elementa UNA V80 ST, ili pak poluzastakljeni, kao što je kuhinjski element UNA V80 H1V1ST. I među donjim i među visećim kuhinjskim elementima ima onih koji su nestandardnih dimenzija koje omogućavaju maksimalnu iskorišćenost prostora, kao što su elementi UNA D30. Oni poseduju žičanu korpu za odlaganje širokog spektra namene, jer je u kuhinjama uvek potrebno dodatno mesto za odlaganje, a tu su i elementi UNA D UG ili UNA V UG, za one koji vole prostrane, ugaone kuhinje.

Veliko osveženje u kuhinjski ambijent mogu uneti i kombinovani kuhinjski elementi, poput kuhinjskog elementa UNA BD60 UF, koji će učiniti da se frižider potpuno uklopi u izgled vaše kuhinje, tako da nema vizuelnih, kao ni estetskih odstupanja.

Elementi kolekcije UNA mogu poprimiti kako moderan, tako i industrijski izgled. Ukoliko je kuhinja spojena sa trpezarijom, beli frontovi kuhinjskih elemenata UNA mogu biti idealan kandidat za ostvarivanje modernog izgleda trpezarije. Beli zidovi su polazna tačka ovakvog ambijenta, a što se tiče dekora za podne površine, topla nijansa drveta bi se savršeno uklopila, kao i tepih sa resama koji će dodatno naglasiti eleganciju stila. Određena doza luksuza se može ostvariti uključivanjem detalja od metala u boji zlata, kao i lusterima, lampama i svećnjacima. S obzirom na to da ambijent poput ovog ne zahteva prostranost, a bela boja zidova doprinosi da prostorija deluje veće, ovako uređena kuhinja može biti idealno rešenje za manje kvadrature.

Ako raspolažete viškom prostora i imate dovoljno prirodnog svetla, dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu frontove u sivom dezenu, koji su idelani za određivanje pravca prilikom uređivanja kuhinje.

Ako se ovako svedenom dizajnu dodaju zidne obloge u dezenu betona ili opeke, može se postići i industrijski stil, međutim, nešto dostupnija varijanta mogu biti i tapeti sa dekorom beton, kao idealna zamena. U ovom stilu su poželjni i detalji od perforiranog metala, kao i dekor drveta u tamnijoj nijansi, a nezaobilazne su svakako i biljke koje obezbeđuju pravi kontrast i prijatnu atmosferu.

Sistem elemenata UNA vam omogućava da se igrate pri kreiranju ambijenta po želji: u prvom koraku izaberite stil ka kome želite da idete, kombinujte sive i bele frontove, a onda se dodatno zabavite unošenjem detalja po vašem ukusu. Lično osmišljen ambijent, pored toga što će imati samo vaš pečat, biće idealno mesto za kuvanje i obedovanje, a uz dobru atmosferu oko vas, i svaki novi zalogaj će imati sve bolji ukus.

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa …

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin