Zagrevanje za nacionalnu nedelju mode, Gradski Magazin

Zagrevanje za nacionalnu nedelju mode

Zagrevanje za nacionalnu nedelju mode: REFRESH YOUR STYLE

Izgledaj kao modna ikona!

Želite da izgledate kao modna ikona ili da budete stilizovani poput modnih blogerki i blogera? U tome vam može pomoći Srđan Šveljo, modni urednik i jedan od najpoznatijih domaćih stilista. Naime u sklopu zagrevanja za nacionalnu nedelju mode, u Novom Sadu se  održava akcija REFRESH YOUR STYLE. Stoga, Novosađanke i Novosađani, prošetajte do TC Bazar,  od 5 do 7. novembra u periodu od 17h do 21 h i 8.novembra od 14 do 17h.

zagrevanje, Zagrevanje za nacionalnu nedelju mode, Gradski Magazin

Tamo vas očekuje Srđan Šveljo koji će uz pomoć svog tima i ogromnog fundusa šarenolikih i unikatnih odevnih predmeta,  specijalno za vas osmisliti avangardnu i atraktivnu kombinaciju. Na licu mesta su i Unitech frizeri, pravi mađioničari za frizure, koji će vam oblikovati kosu tako da bude u skladu sa odevnom kombinacijom. Za dobar make-up pobrinuće se Inglot , a profesionalni fotografi Serbia Fashion Week-a  će vam napraviti fotografije kao za modni editorijal.

zagrevanje, Zagrevanje za nacionalnu nedelju mode, Gradski Magazin

Odmah po završetku ove akcije, počinje, najočekivaniji modni događaj sezone – Serbia Fashion Week, koji će nam u periodu od 10. do 16. novembra u Kongresnom centru “Master” Novosadskog sajma, predstaviti nove kolekcije preko 70 dizajnera iz Srbije, regiona i Evrope.

            Detaljnije informacije na www.serbiafashionweek.com ili www.facebook.com/serbiafashionweek.

Uz šarenolikost stvari iz njegovog velikog fundusa i uz pomoć nekih njegovih prijatelja i kolega ovo je jedinstvena prilika da osvežite Vaš outfit i na fotografijama izgledate kao prava fashion ikona!

Pored njega svoj doprinos vašem izgedu daće i INGLOT make up team i UNitech frizerska ekipa! ( ovo nisma bio siguran dodajte šta treba)

zagrevanje, Zagrevanje za nacionalnu nedelju mode, Gradski Magazin

Serbia Fashion Week počinje u utorak, 10. novembra 2015 godine, a u sklopu zagrevanja za trenutno u Novom Sadu možete učestvovati u Refresh Your Style akciji Srđan Šveljo, modni urednik i jedan od naših najpoznatijih stilista.

I ove jeseni akcijom Serbia Fashion Week-a REFRESH YOUR STYLE poznati stilista Srdjan Šveljo na licu mesta menja vaš stil i daje Vam potpuno nov i avangardan izgled!

Posetite nas od 5-8. novembra svaki dan u TC BAZAR od 16-20H

 SFW REfresh style! Došetaj do centra i stilizuj se!

Spremite se da uz malu pomoć “Serbia Fashion Week” stručnjaka poboljšate svoj stil. Nova akcija “SFW”-a REfresh style će trajati od 14. do 19. aprila, svakog dana od 16 do 20 časova. U samom centru Novog Sada će biti postavljen kutak gde će profesionalni tim “SFW”-a deliti modne savete građanima.

zagrevanje, Zagrevanje za nacionalnu nedelju mode, Gradski Magazin

Došetajte do centra grada, jer su naši stručnjaci spremni da vam daju sve potrebne informacije i sugestije o tome kako da promenite stil u skladu sa modnim pravilima.

Pridružite se ovom događaju, budite deo jedne od najvećih modnih manifestacija, jer vas čeka puno zabave i dobre muzike  koju će puštati DJ “SFW”-a.

zagrevanje, Zagrevanje za nacionalnu nedelju mode, Gradski Magazin

Ne zaboravite da modernu garderobu možete kupiti, ali stil je ono šta ćete uraditi s njom.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

ŠTA VAM JE POTREBNO ZA SAVRŠEN NOVOGODIŠNJI ODMOR? AQUAWORLD RESORT BUDAPEST!, Gradski Magazin

ŠTA VAM JE POTREBNO ZA SAVRŠEN NOVOGODIŠNJI ODMOR? AQUAWORLD RESORT BUDAPEST!

Da li ste do sada već uspeli da definišete šta je za vas savršen odmor? …

Još niste odlučili kuda za Novu godinu? Aquaworld je idealno rešenje!, Gradski Magazin

Još niste odlučili kuda za Novu godinu? Aquaworld je idealno rešenje!

Ako još uvek imate dilemu gde da provedete novogodišnje praznike, pomoći ćemo vam da “prelomite” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin