Zaljubljeno, Zaljubljeno, filmsko veče koje odgovara i anti-romanticima, Gradski Magazin

Zaljubljeno, filmsko veče koje odgovara i anti-romanticima

Bez obzira na to što ni vi,ni vaš partner ne obeležavate Dan zaljubljenih, ako ste zaista zaljubljeni, znate da bi ipak trebalo učiniti nešto lepo za 14. februar. Ukoliko niste najromantičniji tip i ne verujete u ruže i bombonjeru kao simbolične predstavnike vaših osećanja, imamo predlog kako da jednostavno i mirno, a opet upečatljivo,proslavite svoju ljubav – u udobnosti svog doma.

Naime, filmsko veče predstavlja odličnu priliku za opuštanje i uživanje u društvu voljene osobe. Kako bi doživljaj bio malo kompleksniji, jer ipak je veče specijalno, doprinesite lepom raspoloženju prigušenim svetlom i mirišljavim svećama, obezbedite se velikom količinom kokica i kvalitetnog vina i ušuškajte se u najmekše ćebe.

Možda najizazovnije pitanje jeste koje filmove izabrati, a ne pogrešiti. Filmovi koje ste već gledali nisu opcija ovog puta, ali opet, svaka nova opcija predstavlja potencijalno razočaranje. S obzirom na to da je reč o ključnom elementu večeri koji može odrediti celokupnu atmosferu, Box je spremio sjajan program!

Veče započnite uz film „Scenarista ljubavi” od 19:15 na kanalu FilmBox Extra. Pisackoji je za svoje delo dobio i Oskara, napušta Holivud kako bi na koledžu na Istočnoj obalipredavao pisanje scenarija. Tamo se, međutim, zaljubljuje usamohranu majku koja pohađa njegove časove.

Nakon ovog filma, uživajte u romantičnoj komediji „Svi putevi vode u Rim” koja će se emitovati na kanalu FilmBox Premium od 21:00. Megi, samohrana majka iz Njujorka, kreće put Italije sa svojom buntovnom ćerkom, kako bi provele kvalitetno zajedničko vreme. Međutim, kada njena ćerka ukrade automobil Meginog bivšeg dečka, zgodnog Luka, njih dvoje se prisećaju starih emocija i dozvoljavaju sebi razvijanje međusobnog razumevanja, pa i ljubavi.

Za sam kraj večeri, od 23:00 pogledajte film„Hladna Planina” na kanalu FilmBox Plus. Ova ekranizacija romana Č. Frejzera o dvoje zaljubljenih koje rastavlja građanski rat, prava je romansa. Tokom Američkog građanskog rata, ranjeni vojnik kreće u opasno putovanje kući, na Hladnu Planinu u Severnoj Karolini, kako bi se ponovo ujedinio sa svojom dragom.

Dozvolite sebi veče u kojem ćete moći maksimalno da se opustite sa svojom voljenom osobom, van ideje da se 14. februara nešto obeležava. Sve dok ima ljubavi, nije važno koji je dan!

O Jelena Filipović

Proveri takođe

Film, Ugnezdite se uz „Ljubavno gnezdo“, Gradski Magazin

Ugnezdite se uz „Ljubavno gnezdo“

Ako ste ljubitelj dobre avanture, komedije ili mistike, sve to možete pronaći na FilmBox kanalima, …

Film if, Relaksacija na maksimumu, Gradski Magazin

Relaksacija na maksimumu

Odmor nam je potreban kako vikendom, tako i preko radne nedelje, a da biste se …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin