Zapaženo učešće kompanije Forma Ideale na međunarodnom sajmu nameštaja i dizajna enterijera u Kelnu

Drvna industrija u Srbiji jedan je od važnih oslonaca razvoja privrede, a iz godine u godinu pokazuje tendencije rasta i u kapacitetu i u kvalitetu, uprkos svim izazovima sa kojima se suočava i spoljnim faktorima koji utiču na različite segmente poslovanja.  

, Zapaženo učešće kompanije Forma Ideale na međunarodnom sajmu nameštaja i dizajna enterijera u Kelnu, Gradski Magazin
Zapaženo učešće kompanije Forma Ideale na međunarodnom sajmu nameštaja i dizajna enterijera u Kelnu 2

Proizvodnja nameštaja, kao najvažniji segment drvne industrije, pokazuje dvocifreni procenat rasta u poslednjim godinama.  Koliko su veliki proizvođači usredsređeni na plasiranje proizvoda u Srbiji, toliko su orijentisani i na izvoz i širenje prodajnih mreža.

Potvrda konkurentnosti na stranom tržištu stiče se nastupom na različitim sajmovima, a na najprestižnijem sajmu u Kelnu, koji je ove godine održan od 14. do 18. januara, gde izlažu globalni proizvođači nameštaja, opreme za unutrašnje uređenje, kao i dizajneri, kreatori i enterijeristi, našla se i kompanija Forma Ideale, poznata kako domaćem, tako i inostranom tržištu.

Učešće na ovom prestižnom sajmu nameštaja, među više od 700 najvećih evropskih i globalnih proizvođača nameštaja, kompanija Forma Ideale iskoristila je da predstavi novu kolekciju pločastog nameštaja za 2024. godinu, jedinstvenu po svojim inovativnim, estetskim i funkcionalnim karakteristikama.

Upravo završena manifestacija u Kelnu predstavlja najvažniji evropski događaj u godini za proizvođače nameštaja, jer se upravo tu otvara prilika da se kompanije sretnu sa novim kupcima okupljenih iz svih delova sveta.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin