Najnovije Vesti
Zaposlenima preporučili čitanje “50 nijansi”, Gradski Magazin

Zaposlenima preporučili čitanje “50 nijansi”

Zaposlenima preporučili čitanje “50 nijansi”: kako bi bili u toku sa “potencijalnim zahtevima” klijenata.

Zaposleni u britanskom lancu “Uradi sam” prodavnica “B&Q” dobili su zadatak da pročitaju erotski bestseler “Pedeset nijansi – siva”, ili da barem pogledaju njegovu filmsku adaptaciju, kako bi bili u toku sa “potencijalnim zahtevima” klijenata.

Film u domaće bioskope stiže 11. februara, a do Dana zaljubljenih biće prikazivan širom sveta, pa čelnici kompanije očekuju veliku tražnju kanapa, plastičnih vezica i lepljive trake. Želeći da se unapred pripreme za jednu ovakvu eventualnost, oni su svim svojim radnicima, kojih je ukupno 20.887, poslali dopis u kojem im savetuju da pročitaju knjigu ili vide film kako bi “na kulturan i uslužan način” mogli da izađu u susret “najosetljivijim” zahtevima. Prema pisanju “Dejli telegrafa”, svaka od 359 prodavnica lanca dobiće po nekoliko primeraka romana koje će zaposleni moći da pozajme. “Napravili smo zalihe svih proizvoda koji se koriste u scenama seksa u filmu”, stoji u dopisu kompanije koja podseća da su 2012. nakon objavljivanja knjige E. L. Džejms prodavnice B&Q bile preplavljene klijentima koji su upravo tražili ove “rekvizite”.
“B&G nastoji da što je bolje usluži svoje klijente i trudimo se da pripremimo zaposlene za svaki zahtev. Zadovoljstvo klijenta je naš glavni prioritet”, rekla je za AFP predstavnica kompanije.

O Jelena Filipović

Proveri takođe

Situacija „svega mi je preko glave“ može iznedriti vašu najveću pobedu, Gradski Magazin

Situacija „svega mi je preko glave“ može iznedriti vašu najveću pobedu

U engleskom jeziku postoji reč, „overwhelm“ koja opisuje ono stanje kada smo preplavljeni stresom, anksioznošću, …

ŽARIŠTE: KORONA JE PODIVLJALA POSLE ŽURKE NA SPLAVU HOT MESS, Gradski Magazin

ŽARIŠTE: KORONA JE PODIVLJALA POSLE ŽURKE NA SPLAVU HOT MESS

Kada su svi mislili da je virus Covid-19 u Srbiji zaustavljen, menadžment beogradskog splava Hot …

Leave a Reply

Your email address will not be published.