Najnovije Vesti
SOUTHERN SOUL FESTIVAL, ZAVRŠEN ČETVRTI SOUTHERN SOUL FESTIVAL, Gradski Magazin

ZAVRŠEN ČETVRTI SOUTHERN SOUL FESTIVAL

ZAVRŠEN ČETVRTI PO REDU SOUTHERN SOUL FESTIVAL MONTENEGRO

Četvrti Southern Soul festival, koji je trajao od 30. juna na Velikoj ulcinjskoj plaži, na prostoru Dolcinium Kite Club-a, završen je juče uz tradicionalne back to back setove svih DJ-eva koji su ostali na Festivalu.

U ritmu soul, funk, jazz, disco house muzike, prethodna četiri dana su se na tri stejdža – Main, Bar i Organic, smenjivali brojni bendovi i DJ/evi, koji su držali publiku na plaži do ranih jutarnjih časova.

SOUTHERN SOUL FESTIVAL, ZAVRŠEN ČETVRTI SOUTHERN SOUL FESTIVAL, Gradski Magazin

Southern Soul 2016 može se pohvaliti sa 7 fantastičnih live nastupa: Ed Motta, Peven Everett, Yussef Kamaal Trio, Marcos Valle, Dayme Arocena, Pete Josef i Nicola Conte i Stefania Di Pierro.

A blizu 50 DJ-eva zabavljalo je vernu Southern Soul publiku tokom četiri dana festivala. Nastupi DJ-eva, kao što su: Rich Medina, Kev Beale, Rainer Trueby, Mucho Soul, Kiko Navarro, Fouk, Ahu, K15, Roman Rauch, Mike Steva, Rahaan, Marc Vogel, Baris K, Tomo Ricov, Spacewalker, Phillie P, Joe Davis, Paul Murphy, Nicola Conte i tradicionalno Shuya Okono i Eddy Ramich, obeležili su ovogodišnje izdanje Southern Soul festivala.

SOUTHERN SOUL FESTIVAL, ZAVRŠEN ČETVRTI SOUTHERN SOUL FESTIVAL, Gradski Magazin

I ove godine Southern Soul je potvrdio da je jedan od najboljih i najpriuštivijih boutique festivala u ovom delu Evrope. Tokom četiri dana festivala bilo više od 12000 posetilaca iz raznih delova Evrope i sveta.
Uzbudljiv program na tri stejdža, i ove godine je opravdao je očekivanja publike, koja je ostajala do svitanja na plaži.
Pored izuzetne muzičke ponude, posetioci Festivala mogli su da uživaju u odbojci na plaži, jogi, brojnim nagradnim igrama..
Iza programske koncepcije Festivala stoji tim vrlo uglednih muzičkih kritičara, muzičara, selektora i disk džokeja iz svih delova sveta. Rezultat velikog rada i istraživanja jeste programska koncepcija festivala, koja se u prve tri godine gradila da bi došla do današnjeg nivoa – nivoa koji odlikuje programska doslednost, promišljanje, edukativni karakter, ali i praćenje svih muzičkih trendova Jazz & Soul muzike.

 

O Gradski Magazin

Proveri takođe

ZASENIĆE SVETSKE ZVEZDE: AMINA OSVAJA REGION!, Gradski Magazin

ZASENIĆE SVETSKE ZVEZDE: AMINA OSVAJA REGION!

Zvezda regionalne influens scene Amina Efendić polako ali sigurno obara balkanske rekorde, a uporedo sa …

Vladimir Gvojić, Vladimir Gvojić polaskan priznanjem Car Konstantin: Nagrada mi predstavlja više nego što mogu da opišem!, Gradski Magazin

Vladimir Gvojić polaskan priznanjem Car Konstantin: Nagrada mi predstavlja više nego što mogu da opišem!

Radi ono što voliš i uvek daj svoj maksimum reči su koje najbolje opisuju glumca …

Leave a Reply

Your email address will not be published.