Završen Kalemegdan Summer Festival, Gradski Magazin

Završen Kalemegdan Summer Festival

Završen Kalemegdan Summer Festival

Nastupom naše najpoznatijeg dj-a Bože Podunavca završen je spektakularni Kalemegdan Summer Festival, koji je posetilo preko 20 000 ljudi, uz podrsku Heinekena. Nakon Happy Life u junu i Serbia Wonderlanda u julu došao je red i na veliku tropsku žurku, kojom je obeležen kraj ovog festivala.
Publika je tokom ovog leta, na Beogradskoj tvrđavi uživala u nastupima Jeremy Olandera, Sharama, Paul Van Dyka, Danncia, Orjan Nilsena, Marla, Code Black, Tube & Bergera, Coyu-a i velikom broju domaćih dj-eva koji su bili zaslužni za fenomenalnu atmosferu.

Muzički program druge večeri Tropical Inn-a otvorio je talentovani dvojac Phill & Dansmore, nakon čega je usledio nastup sjajnog Luke Vukovića i Ivana Radojevića. Čuveni Dejan Milićević je svojim vrhunskim setom doveo publiku do potpune ekstaze, a u istom ritmu održao ih je i legendarni Boža Podunavac, jedan od velikih predstavnika beogradske tehno scene.

„Prezadovolji smo kako je sve proteklo. Kalemegdn Summer Festival je bio način da se odužimo svim vernim fanovima naših brojnih događaja i svima koji su uz nas od samog početka. Sledeće godine planiramo da napravimo još veći spektakl i tipe postanemo jedni od vodećih festivala u regionu,“ kažu iz Jungle Tribea.

Boza je nastupao u gotovo svim klubovima i prostorima u Beogradu medju kojima su Industrija, Soul Food, Andergraund, Dom Omladine, Barutana/UrbaBar, Mondo, Shlep, Omen, XL, Magna House, Kolos, No Name, 4 Sobe, Sound, Bizarre, Exile, itd., kao i u klubovima sirom Srbije, u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni, Makedoniji, Engleskoj, Rumuniji, Poljskoj, Madjarskoj, Grckoj, Ceskoj, etc. U klubovima voli da pusta raznovrsnu elektronsku muziku uvek u potrazi za experimentom, ali bez zanemarivanja publike. Smatra da edukacija ne sme da bude na ustrb zabave, ali isto tako ne priznaje da je svrha dolaska u klub samo i iskljucivo zabava. Uveren je da je kvalitet zvuka na mestu dogadjanja, 30% zabave, uslovi u klubu 30%, a preostalih 40% ide na DJ-a. Jedan od najstarijih beogradskih DJ-a.

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

Za primer celoj Srbiji: Gradska uprava Čačka gradi poverenje kroz direktan kontakt sa građanima!, Gradski Magazin

Za primer celoj Srbiji: Gradska uprava Čačka gradi poverenje kroz direktan kontakt sa građanima!

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović kraj meseca uvek koristi kako bi organizovao prijem za građane, te …

Raznolikost nogara za upotpunjen prostor, Gradski Magazin

Raznolikost nogara za upotpunjen prostor

Elegancija u enterijeru je često skrivena u detaljima, a suptilnu eleganciju na najbolji način u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin