, ZAVRŠEN KONKURS ZA DODELJIVANJE 50% MATERIJALA ZA  KREČENJE STAMBENIH ZGRADA, Gradski Magazin

ZAVRŠEN KONKURS ZA DODELJIVANJE 50% MATERIJALA ZA KREČENJE STAMBENIH ZGRADA

Neka boje učine svoje

Zahvaljujući akciji koju petu godinu zaredom organizuje Roma Company, stanari 42 stambene zajednice u Beogradu renoviraće svoje zgrade.

Inspirisani timskim duhom i zajedništvom, Roma Company i ove godine subvencioniše sa 50% nabavku materijala potrebnog za krečenje ulaza i hodnika stambenih zajednica. Uz slogan „Ko kreči, kuću leči“, počinje sređivanje hodnika i ulaza 42 stambene zajednice sa osam beogradskih opština: Čukarica, Novi Beograd, Palilula, Savski Venac, Stari Grad, Voždovac, Vračar, Zemun i Zvezdara.

“Već petu godinu zaredom ovim projektom želimo da ukažemo, ojačamo i održimo svest ljudi prema svojoj okolini. Zaista sam ponosan što kao društveno odgovorna kompanija maksimalno ulažemo naš trud i rad, delovanjem kroz lokalnu zajednicu u kojoj poslujemo i što iz godine u godinu imamo sve veči broj sređenih ulaza. Za našu kompaniju ovo je dodatni podstrek da radimo na jačanju odnosa i poverenja i potvrda da idemo u pravom smeru. Nadam se da će ovaj naš mali doprinos, u vidu poklanjanja polovine neophodnog materijala, doprineti tome da stanari i upravnici zgrada zajedničkim trudom i zalaganjem udahnu vedrinu i sjaj u svoje stambene jedinice kako bi naš grad izgledao bolje, a samim tim i život u njemu“, izjavio je Milan Nestorović iz Roma Company.

U želji da saradnja sa stambenim zajednicama i stanarima bude trajna i u obostranom interesu, upravnici svih Stambenih zajednica koje su se prijavili za subvenciju, dobili su na poklon i lojalti karticu “MOJA ZGRADA”, koja omogućava da po završetku krečenja ulaza svi stanari imaju popust u prodavnicama Roma company i za materijal za sređivanje sopstvenih stanova.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, ŠARENI AVA SVET SE ŠIRI – STIŽE JOŠ 18 NOVIH RADNJI, Gradski Magazin

ŠARENI AVA SVET SE ŠIRI – STIŽE JOŠ 18 NOVIH RADNJI

Ava shopping park za manje od dve godine posetilo više od 2 miliona ljudi, a …

, Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta, Gradski Magazin

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta Kada uređujemo naš životni prostor trudimo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin