special, Železnice Srbije: “Bar Special”, Gradski Magazin

Železnice Srbije: “Bar Special”

Od danas, 5. marta, uspostavljanjem međunarodnog saobraćaja redovnim prevoznim petem barkom prugom, uvedena i ponuda “Bar special” za jeftinije putovanje do Crne Gore van sezone.

Železnice Srbije od danas, 5.marta 2015. godine, uspostavljanjem međunarodnog saobraćaja barskom prugom redovnim prevoznim putem od Beograda do Bara, uvode i ponudu „Bar Specijal“ namenjenu putnicima koji putuju van sezone do Crne Gore. Karte po ovoj ponudi  mogu se kupiti do 31. maja i od 1. septembra do 12. decembra 2015. godine i važe za vozove koji iz Beograda polaze za Bar u 9.10 i 20.10 sati, a iz Bara u 9.00 i 19.00 sati.

special, Železnice Srbije: “Bar Special”, Gradski Magazin

Vozne karte po ovoj ponudi prodaju se po globalnim cenama koje objedinjuju kartu i rezervaciju sedišta, ležaja ili postelje i omogućavaju jeftinije putovanje do Bara, čak i u odnosu na redovne cene karata.

   U dnevnom vozu karta sa rezervacijom sedišta u jednom pravcu, na relaciji Beograd – Bar ili Bar – Beograd, po osobi iznosi 9.90 evra. U noćnom vozu, karta sa rezervacijom ležaja u šestokrevetnoj kabini košta 14,90 evra, dok za kartu sa rezervacijom postelje u trokrevetnoj kabini treba izdvojiti 24,90 evra. Na ove cene ne primenjuju se druge povlastice u međunarodnom saobraćaju.

Deca do navršenih 6 godina prevoze se besplatno, pod uslovom da ne koriste zasebno mesto (sedište, postelju ili ležaj).

Broj mesta po ovoj ponudi je ograničen, a vozna karta može se kupiti u pretprodaji najranije dva meseca, a najkasnije na dan putovanja. Za povratno putovanje karta se može kupiti najkasnije do pet dana pre datuma putovanja u povratku.

Vozne karte  kupljene po ponudi „Bar Specijal“ važe isključivo za voz i datum za koje su izdate i nije ih moguće vratiti niti zameniti.

O Zorica Stojković

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin