Železnice Srbije: “Bar Special”, Gradski Magazin

Železnice Srbije: “Bar Special”

Od danas, 5. marta, uspostavljanjem međunarodnog saobraćaja redovnim prevoznim petem barkom prugom, uvedena i ponuda “Bar special” za jeftinije putovanje do Crne Gore van sezone.

Železnice Srbije od danas, 5.marta 2015. godine, uspostavljanjem međunarodnog saobraćaja barskom prugom redovnim prevoznim putem od Beograda do Bara, uvode i ponudu „Bar Specijal“ namenjenu putnicima koji putuju van sezone do Crne Gore. Karte po ovoj ponudi  mogu se kupiti do 31. maja i od 1. septembra do 12. decembra 2015. godine i važe za vozove koji iz Beograda polaze za Bar u 9.10 i 20.10 sati, a iz Bara u 9.00 i 19.00 sati.

Železnice Srbije: “Bar Special”, Gradski Magazin

Vozne karte po ovoj ponudi prodaju se po globalnim cenama koje objedinjuju kartu i rezervaciju sedišta, ležaja ili postelje i omogućavaju jeftinije putovanje do Bara, čak i u odnosu na redovne cene karata.

   U dnevnom vozu karta sa rezervacijom sedišta u jednom pravcu, na relaciji Beograd – Bar ili Bar – Beograd, po osobi iznosi 9.90 evra. U noćnom vozu, karta sa rezervacijom ležaja u šestokrevetnoj kabini košta 14,90 evra, dok za kartu sa rezervacijom postelje u trokrevetnoj kabini treba izdvojiti 24,90 evra. Na ove cene ne primenjuju se druge povlastice u međunarodnom saobraćaju.

Deca do navršenih 6 godina prevoze se besplatno, pod uslovom da ne koriste zasebno mesto (sedište, postelju ili ležaj).

Broj mesta po ovoj ponudi je ograničen, a vozna karta može se kupiti u pretprodaji najranije dva meseca, a najkasnije na dan putovanja. Za povratno putovanje karta se može kupiti najkasnije do pet dana pre datuma putovanja u povratku.

Vozne karte  kupljene po ponudi „Bar Specijal“ važe isključivo za voz i datum za koje su izdate i nije ih moguće vratiti niti zameniti.

O Zorica Stojković

Proveri takođe

WebMind – nova medijska platforma u okviru agencije Represent Communications, Gradski Magazin

WebMind – nova medijska platforma u okviru agencije Represent Communications

Represent Communications, agencija za integrisane komunikacije, obogatila je svoj portfolio usluga novom digitalnom platformom WebMind. …

Doček Nove godine u kafani „Složna braća“, Gradski Magazin

Doček Nove godine u kafani „Složna braća“

Dobro poznata glumačka ekipa humorističke serije „Složna braća“ priprema Extra novogodišnji mega specijal u produkciji …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin