Žena Hulk, Žena Hulk: Predstavljamo vam Juliju Viktorovnu, Gradski Magazin

Žena Hulk: Predstavljamo vam Juliju Viktorovnu

Žena Hulk: Gradski magazin predstavlja osamnaestogodišnju juniorsku šampionku u poverliftingu, Juliju Viktorovnu.

Ona radi čučnjeve sa 170 kilograma i koja je sinonim za mišićavu rusku barbiku snažniju od 99 odsto muškaraca

Žena Hulk, Žena Hulk: Predstavljamo vam Juliju Viktorovnu, Gradski Magazin

Većina dama seti se vežbanja kao jednog od načina smanjivanja zadnjice, mesec dana pred ulazak u bikini ili u novogodišnju haljinicu. Devojke koje se prepoznaju po problematičnim telesnim zonama, a koje su uzrok pomalo depresivnog i stidljivog izraza lica, često se nađu u epizodama hipoglikemije i padanja u nesvest zbog dijete na temu “kako smršati deset kilograma za tri dana.”

Sa dijetalnim treninzima krenula je i ruska terminator-barbika, Julija Viktorovna (18). Ipak, ona se nije zaustavila, njen cilj je sam Olimp. Ovu Ruskinju krasi lepo lice nalik likovima iz japanskih animiranih crtanih filmova. Ipak, od vrata naniže, sladunjava tinejdžerka pretvara se u ženskog „Hulka.“ Julija nije planirala da postane profesionalna dizačica tegova. Tražila je liniju, snagu i samopouzdanje, a transformisala se u mašinu za dizanje tegova koja dominira u disciplinama ženskih snagatora – poverlifting, discipline: čučanj, benč-pres, i mrtvo dizanje. I osporavana i voljena, Julija veruje da su takmičenja njen životni poziv. Kaže da je sama svoj najveći protivnik, a da borba sa frižiderom u sitne sate zna biti nemilosrdan.

Žena Hulk, Žena Hulk: Predstavljamo vam Juliju Viktorovnu, Gradski Magazin

Na novogodišnjem video snimku možete da pogledate kako Julija prilikom vučenja sa poda (mrtvo dizanje) podiže 150 kilograma. Čučnjeve radi sa opterećenjem od 170 kilograma, što je nemoguća misija za više od 99 odsto muškaraca. Ne zaboravite da je ova Ruskinja pravi atomski mrav obzirom na njenu konstituciju: kategorija u kojoj se takmiči je do 60 kilograma.  

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

, Istraživanje: Deca više ne žele da budu nastavnici i lekari već influenseri, Gradski Magazin

Istraživanje: Deca više ne žele da budu nastavnici i lekari već influenseri

Deca više ne žele da postanu nastavnici, lekari i biznismeni već influenseri, pokazalo je novo …

, Dodeljenja prestižna godišnja “321 Srbija” priznanja: Laureati ministri, humanitarci, gradonačelnici, kao i predsednik Vučić, Gradski Magazin

Dodeljenja prestižna godišnja “321 Srbija” priznanja: Laureati ministri, humanitarci, gradonačelnici, kao i predsednik Vučić

Održan je drugi po redu godišnji “321 Srbija” događaj, a brojne visoke zvanice i gosti …

Jedan komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin