, Žiri dao Mađarima ubedljivu pobedu: Aquaworld iz budimpešte poneo prestižno “321 Srbija” priznanje!, Gradski Magazin

Žiri dao Mađarima ubedljivu pobedu: Aquaworld iz budimpešte poneo prestižno “321 Srbija” priznanje!

Mađarski hotelski kompleks Aquaworld Resort Budapest poneo je titulu najboljeg regionalnog SPA hotela za 2024. godinu, a odluka stručnog žirija i javno je saopštena tokom zvanične ceremonije održane  17. aprilla u Beogradu u prisustvu brojnih visokih zvaničnika, javnih ličnosti, turističkih radnika, diplomatskog kora i predstavnika medija.

Omiljeni hotelski kompleks turista iz regiona, nominovan je za prestižno priznanje u kategoriji za najbolji regionalni SPA hotel, a pored nagrađenog, nominovani su i Terme Olimia iz Slovenije i Terme Tuhelj iz Hrvatske. 

Stručni žiri prisutan na završnoj godišnjoj „321 Srbija“ ceremoniji bio je jednoglasan pri donošenju finalne odluke, a parametri pri odlučivanju bili su brojni, od recencija koje imaju hotelu, preko sadražaja koji se gostima nudi do ocena kvaliteta.

Inače, Aquaworld Resort Budapest, smešten nedaleko od centra glavnog grada Mađarske, jedan je od omiljenih hotelskih kompleksa turista iz Srbije, ali i iz celog regiona. Tako su naši gosti godinama unazad prvi po brojnosti poseta ovom hotelu i uvek mu se i iznova vraćaju.

321 Srbija

O Dalibor

Proveri takođe

, Dodeljenja prestižna godišnja “321 Srbija” priznanja: Laureati ministri, humanitarci, gradonačelnici, kao i predsednik Vučić, Gradski Magazin

Dodeljenja prestižna godišnja “321 Srbija” priznanja: Laureati ministri, humanitarci, gradonačelnici, kao i predsednik Vučić

Održan je drugi po redu godišnji “321 Srbija” događaj, a brojne visoke zvanice i gosti …

, Javni poziv za dodelu sredstava za razvoj ruralnog turizma, Gradski Magazin

Javni poziv za dodelu sredstava za razvoj ruralnog turizma

Javni poziv za dodelu sredstava za razvoj ruralnog turizma, koji je otvoren do 15. aprila …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin