Živeo Street Art!!, Gradski Magazin

Živeo Street Art!!

Živeo Street Art!!Ako volite uličnu umetnost a uz to ste i ljubitelj dobrog gulaša..čekamo vas u Tačka Baru, u nedelju sa početkom od 14:00h

street art, Živeo Street Art!!, Gradski Magazin
zui

Street Smart Belgrade i Tačka Bar vas pozivaju na prvu novogodišnju prodajnu izložbu uličnih umetnika. Pored samog štanda na kom će biti izloženi radovi preko 30 domaćih autora, pripremili smo za vas dve akcije – “Print Price Drop” i “Print Giveaway” u okviru kojih ćete imati priliku da uz malo sreće postanete vlasnik originalnog printa svog omiljenog umetnika uz popust od 50% ili čak potpuno besplatno! Uz sve ovo, imaćete priliku da uživate u gulašu koji će naši umetnici pripremiti specijalno za vas!

street art, Živeo Street Art!!, Gradski Magazin
Junk

Kako funkcioniše “Print Giveaway”?

Ova akcija je za one koje su srećne ruke, te ukoliko smatrate da ste jedni od takvih imaćete, priliku da zaigrate lutriju i okušate svoju sreću:  svi zainteresovani će imati pravo da za svaki krug izvlačenja dobiju po tri kupona. U svakom krugu izvlačenja biće ponuđena tri rada tj tri autora. + vaše ime, prezime, e-mail)  koje ubacujete u kutiju – potom čekate izvlačenje i ako ste imali sreće dobijate 50% popusta na print koji ste izabrali (možete da izaberete bilo koji print izložen na štandu). U svakom krugu izvlačenja biće izvučeno po 3 srećna dobitnika.

Što se tiče “Print Price Drop”-a, igra je ista, samo, jedina razlikaje u tome što će onih troje, čije imena budu izvučena, dobiti e 50% popusta na print koji su izabrali (možete da izaberete bilo koji print izložen na štandu). U svakom krugu izvlačenja biće izvučeno po 3 srećna dobitnika.

Ceo program manifestacije možete pogledati na https://www.facebook.com/events/1156378397725477/

street art, Živeo Street Art!!, Gradski Magazin

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

115, Obeleženo 115 godina diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije, Gradski Magazin

Obeleženo 115 godina diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije

U četvrtak, 23. novembra Fontana Slavija u Beogradu bila je osvetljena bojama egipatske zastave, u …

Veliko otvaranje ski sezone na Kopaoniku od 7. do 10. decembra u znaku bogatog sadržaja i prepozantljivo dobrog provoda, Gradski Magazin

Veliko otvaranje ski sezone na Kopaoniku od 7. do 10. decembra u znaku bogatog sadržaja i prepozantljivo dobrog provoda

Zimska sezona na omiljenoj destinaciji celog regiona, zvanično se otvara 7. decembra sa manifestacijom Ski …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin