, „Život je ponekad sladak“ – veoma uspešna serija biće premijerno prikazana na kanalu Timeless Dizi u Srbiji!, Gradski Magazin

„Život je ponekad sladak“ – veoma uspešna serija biće premijerno prikazana na kanalu Timeless Dizi u Srbiji!

Serija u kojoj glavne uloge tumače Algi Eke, Ekin Mert Daymaz, Burak Çelik i Öykü Celik postigla je rekordnu gledanost u Turskoj i u drugim zemljama u kojima je prikazana, zato ćemo moći da je gledamo i na kanalu Timeless Dizi u Srbiji!, „Život je ponekad sladak“ – veoma uspešna serija biće premijerno prikazana na kanalu Timeless Dizi u Srbiji!, Gradski Magazin 

Osnova dramske radnje serije deluje jednostavno: Kada stignu u selo na obali Egejskog mora, dva brata koja žive u gradu se zaljubljuju u istu ženu. Njih dvojica, Sasha i Barysh, beže iz Istanbula sa celom porodicom zbog finansijskih malverzacija. U selu u kome se kriju upoznaju Zarife (Algi Eke), na prvi pogled jednostavnu devojku koja brzo uspeva da do maksimuma dovede tenziju među ova dva muškarca.

Ali, koja turska serija ima jednostavan zaplet? Čak i u ovom slučaju, gledaoci i ljubitelji žanra „dizi“ neće bit razočarani! Prava epska priča rađa se iz ljubavnog trougla i, kao i u bilo kojoj drugoj ovakvoj situaciji, Zarife nije voljna da izabere. Serija je prepuna zabavnih situacija, puna humora koji je, naizgled, rezultat kontrasta među likovima iz gradske i seoske sredine, kao i dešavanja koja na početku deluju šaljivo, međutim vrlo brzo prerastaju u nešto izuzetno ozbiljno.

, „Život je ponekad sladak“ – veoma uspešna serija biće premijerno prikazana na kanalu Timeless Dizi u Srbiji!, Gradski Magazin„Život je ponekad sladak“ (originalni naziv serije je „Hayat Sevince Güzel“) je serija koja je nastala 2016. godine u produkciji kompanije Limon Film kao najgledanija serija u Turskoj za vreme prikazivanja, rušeći rekorde po gledanosti. Glavna glumica u seriji Algi Eke je veoma poznata glumica u Turskoj. Glumela je do sada u sedam igranih filmova i pojavila se u 10 uspešnih TV serija. Karijera Ekin Mert Daymaza, koji glumi Savasa u seriji, a čija je karijera u vrtoglavom usponu, na početku karijere primećen je zbog svoje egzotične lepote, nakon pojavljivanja u popularnom takmičenju „Najbolji turski model“. Učestvuje u preko deset aktivnih TV serija i još uvek je „đak“ univerziteta Halic u Turskoj kada su u pitanju treniranje i fitnes. Ako je Damaz zgodan, kritičari misle da je Burak Çelik još zgodniji i pobednik oba takmičenja: „Najbolji turski model“ i „Najbolji model na svetu“. On igra Barisa, drugog brata koji je takođe zaljubljen u Zarife, a nedavno je rekao da bi jako voleo da bude Khal Drogo u „Igri prestola“! U stvari, njemu su čak neki turski mediji dali i nadimak turski Džejson Momoa.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Promocija knjige “Putovanje kroz ljubav” Ivane Tomić Blečić, Gradski Magazin

Promocija knjige “Putovanje kroz ljubav” Ivane Tomić Blečić

U Akademiji 28 održana je promocija druge knjige Ivane Tomić Blečić –“Putovanje kroz ljubav”. Autorka …

, Premium spektakl na omiljenoj zimskoj destinaciji, Gradski Magazin

Premium spektakl na omiljenoj zimskoj destinaciji

Lepa Brena i Zdravko Čolić nastupaju u hotelu Grand Kopaonik na Music Week festivalu Sunčani …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin