, Značaj kvalitetnog kreveta za adekvatan odmor, Gradski Magazin

Značaj kvalitetnog kreveta za adekvatan odmor

Spavaća soba za sve nas predstavlja oazu mira i odmora nakon napornog dana. Krevet, kao centralni element svake spavaće sobe, može veoma da utiče na kvalitet sna, opšte blagostanje i estetiku prostora.

Kriterijum kojim bi trebalo da se vodite za odabir kreveta je prvenstveno udobnost, ali ništa manje važna nije ni estetika, kako bi to bio jedan lep ambijent. Izazov je pronaći idealan krevet ukoliko je spavaća soba manja, ali postoje razne opcije i u tom slučaju.

Za manje prostore, kreveti za jednu osobu mogu biti veoma korisni, jer pomažu da se maksimalno iskoristi raspoloživi prostor i ostavi dovoljno dodatnog prostora za ostale komade nameštaja i dekoraciju.

Krevet BARLETTA 120×200, u dekoru artisan hrasta može biti sjajan izbor. Ram kreveta dostupan je u dekoru artisan hrasta, sivog hrasta i opak bele, sa nogarima u sivoj ili crnoj boji, dok je uzglavlje tapacirano u tamno sivom štofu. Uz krevet bi se idealno uklopio noćni ormarić DADO NO2F u istom dekoru, koji ima i dve fioke za odlaganje, a i gornja površina stočića može da posluži za neke sitnice, poput stone lampe ATMOSPHERA, knjige ili rama sa fotografijom.

, Značaj kvalitetnog kreveta za adekvatan odmor, Gradski Magazin
Značaj kvalitetnog kreveta za adekvatan odmor 4

Ambijent možete upotpuniti i sa još nekim dekorativnim detaljima u crnoj boji, kao što su slike sa crnim ramovima na ziduVeštačko cveće pampas je uvek lepa dodatna dekoracija, a možete dodati i jastuk u žutoj boji da razvedri ambijent.

Veoma je korisno kada je krevet funkcionalan, a kako biste uštedeli na prostoru, birajte krevete koji poseduju dodatni prostor za skladištenje. Oni su idealni za manje spavaće i ujedno dečije sobe, gde bi dobro došli za skladištenje posteljine, kao i za garderobu ili igračke.

Singl krevet LEVANT dostupan je u opak beloj i grafit sivom dekoru, a poseduje i mogućnost dodavanja fioke. Lak je za kombinovanje sa noćnim ormarićima u istom ili sličnom dekoru, poput noćnog ormarića DUERO 3F, koji je dostupan u više dekora.

Kako biste uneli malo topline i boja u prostor, pogotovo ako je dečija soba u pitanju, to možete učiniti tako što ćete okrečiti zid, dodati tepih ili zanimljivu posteljinu, sa još par dekorativnih jastuka i dodatnim prekrivačem.

Na noćni ormarić možete postaviti stonu lampu MARINA, kao i dekorativna slova sa natpisom ’Smile’ kao detalj. Figura slon ATMOSPHERA takođe će biti zanimljiv detalj u dečijoj sobi, kao i interesantna slika na zidu. Za igračke i ostale sitnice uvek je dobrodošla kutija za odlaganje, kako bi soba bila uredna.

Za opremanje većih spavaćih soba francuski ležaj uvek predstavlja pravu opciju. Francuski krevet LOREN, dostupan u tri štofa, pored udobnog dušeka sa džepastim jezgrom, poseduje i dve kutije za odlaganje, idealna opcija za skladištenje posteljine. Zahvaljujući tapaciranom okviru i uzglavlju ambijent čini elegantnijim i komfornijim. Uz njega bi se stilski sjajno uklopio klub sto AVILA sa mermernom pločom i crnim metalnim nogarima.

, Značaj kvalitetnog kreveta za adekvatan odmor, Gradski Magazin
Značaj kvalitetnog kreveta za adekvatan odmor 5

Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da preko posteljine postavite dodatno i prekrivač DIAMOND i zanimljiv dekorativni jastuk sa zanimljivom jastučnicom, kako biste osvežili ambijent. Sjajan detalj biće i pletena korpa ATMOSPHERA, koja je veoma praktična za odlaganje mnogih sitnica.

Osim direktnog uticaja na kvalitet sna, važnost odabira dobrog kreveta ogleda se i u prevenciji brojnih zdravstvenih problema. Kvalitetno odabrani kreveti takođe doprinose boljem emocionalnom stanju, jer osiguravaju osnovu za odmor i regeneraciju uma. Zbog toga je veoma važno da odaberemo adekvatan krevet, prilagođen našim potrebama, kako bismo dugoročno investirali u svoj odmor.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin