Najnovije Vesti
, „ZNANJE ZNA BUDUĆNOST“! KOMPANIJA DIS PREDSTAVILA NOVI PROGRAM PODRŠKE OBRAZOVNIM INSTITUCIJAMA!, Gradski Magazin

„ZNANJE ZNA BUDUĆNOST“! KOMPANIJA DIS PREDSTAVILA NOVI PROGRAM PODRŠKE OBRAZOVNIM INSTITUCIJAMA!

Kompanija DIS danas je u beogradskom Medija centru predstavila novi program podrške obrazovnim institucijama, organizacijama i ostalim udruženjima kojima je u fokusu obrazovanje mladih pod nazivom „ZNANJE ZNA BUDUĆNOST“.


Mila Ćurčin, direktorka marketinga najvećeg domaćeg trgovinskog lanca, obratila se prisutnim novinarima predstavljanjemnovog projekta kompanije nakon čega jeovogodišnji program podrške obrazovanju mladih zvanično i otvoren.

, „ZNANJE ZNA BUDUĆNOST“! KOMPANIJA DIS PREDSTAVILA NOVI PROGRAM PODRŠKE OBRAZOVNIM INSTITUCIJAMA!, Gradski Magazin

Kompanija DIS je ove godine izdvojila 10 miliona dinaraza program podrške obrazovanju mladih u Srbiji.Polovina izdvojenih sredstava namenjena je najuspešnijoj deci zaposlenih u samoj kompaniji, dok je preostalih 5 miliona dinara namenjeno obrazovnim institucijama, organizacijama i udruženjima.

Jednostavna forma programa „ZNANJE ZNA BUDUĆNOST“ omogućiće kandidatima potpunu slobodu kada je u pitanju kreiranje projekata. To podrazumeva i omogućava veliki spektar donacija – od robnih nagrada, edukativnih putovanja, putovanja na takmičenja, preko kupovine instrumenata, stipendija, kurseva jezika i slično.

Prijavljivanjeza program podrške „ZNANJE ZNA BUDUĆNOST“ biće moguće do 1. juna 2019. godine, nakon čega će se pristupiti selekciji projekata i realizaciji donacija. Detaljne propozicije su dostupne na internet stranici kompanije

Potencijalni učesnici imaće zadatak da popune formular dostupan na web stranici u kom će u vidu motivacionog pismapreneti dosadašnje uspehe, navesti nagrade, realizovane slične projekte i druge aktivnosti, kojima će kompaniji DIS pokazati da sredstva treba donirati upravo njima.

Kompanija DIS aktivno ulaže u razvoj i poboljšanje uslova obrazovanja mladih. Ipak, projekat „ZNANJE ZNA BUDUĆNOST“ predstavlja veliki korak ka sveobuhvatnoj, sistemskoj, još snažnijoj podršci obrazovanju u našoj zemlji putem pomoći i saradnje sa institucijama i organizacijama.

U DIS-u se nadaju da će projekat „ZNANJE ZNA BUDUĆNOST“ naići na podršku institucija i medija, kao i da će se ovogodišnji projekat pretvoriti u dugoročni program podrške mladima.

 

Izvor: Gradskimagazin.rs

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

KRSTOVDAN, Evo koji su običaji na KRSTOVDAN, JEDNU STVAR OBAVEZNO ZAKAČITE NA IKONU!, Gradski Magazin

Evo koji su običaji na KRSTOVDAN, JEDNU STVAR OBAVEZNO ZAKAČITE NA IKONU!

Srpska pravoslavna crkva i vernici slave zimski Krstovdan. Po predanju, danas se ukrštaju vetrovi Današnji, …

ZEOLIT, ZEOLIT – LEKOVITI MINERAL ILI MIT?, Gradski Magazin

ZEOLIT – LEKOVITI MINERAL ILI MIT?

U današnje vreme svet je preplavljen različitim preparatima, prvenstveno namenjenim prevenciji, od kojih se mnogima …

Leave a Reply

Your email address will not be published.