Najnovije Vesti
brkova, ŽURKA BRKOVA U MAGACINU DEPO, Gradski Magazin

ŽURKA BRKOVA U MAGACINU DEPO

-Popularni zagrebački bend pripremio posebnu dobrodošlicu za najvernije fanove

ONI SPAJAJU NESPOJIVO: NOVOGODIŠNJA ŽURKA BRKOVA U MAGACINU DEPO

Brkovi, koji su jedini uspeli da spoje pankere i folkere i okupe ih na njihovim nastupima širom regiona i Evrope, ispratiće staru godinu energičnom svirkom u petak, 30. decembra 2016. godine u Magacinu Depo (Travnička 3), a jedinstvenoj atmosferi koju prave doprineće specijalni gost Goran Biševac – Biške.
Nastup popularnog zagrebačkog pank rok – turbo folk benda počinje u 22:30 časova, ali Brkovi pozivaju sve da dođu i dobro se zagreju već od 20 časova, pošto će najodanijim punoletnim fanovima, koji dođu do 20:30 biti ponuđena i besplatna rakija dobrodošlice. Uz to, očekuje ih i muzika sa razglasa po izboru članova tog sastava, kao i nastup dve predgrupe – pančevačkog horrorpunk/rockabilly benda Goatmare & The HellSpades (od 21) i keltske pank grupe iz Beograda Scordisci (od 21:45 časova).
Brkovi uspešno stvaraju jedinstveni miks pank roka, hard roka, folka, hevi metala i regea, koji je duhovito spakovan u melodičnu celinu koju sami nazivaju „turbopunkfolkwellness i spa“. Njihovi poštovaoci u Beogradu su prethodni put mogli da ih vide i čuju proletos, na više nego uspešnoj promociji novog albuma „Torzo Dade Topića“ u Hali sportova. Iz ovog benda ih sada pozivaju u intimniju, klupsku atmosferu, u kojoj će svirati hitove iz njihove dvanaestogodišnje karijere.


Veoma se radujemo koncertu u Beogradu jer je to grad u kojem smo imali verovatno najbolje koncerte u karijeri. Sasvim sigurno, to je grad u kojem smo ove godine imali jedan od najvećih koncerata u životu. To su sve razlozi zbog kojih se u Beogradu osećamo kao kod kuće. Raduje nas i to da će nam se na koncertu pridružiti i naš stari prijatelj Biške (Pero Defformero) iz Novog Sada.
Brkovi spajaju nespojivo i pritom privlače veliki broj poštovalaca, koji su i veseli i fanatični, ali ističu da ni sami ne mogu sa sigurnošću da tvrde zbog čega ih publika voli.
Naša muzika je takva da u njoj mogu uživati i oni koji slušaju turbofolk, kao i oni koji na naše nastupe gledaju kao na nešto što je satira i ismejavanje narodnjaka.brkova, ŽURKA BRKOVA U MAGACINU DEPO, Gradski Magazin Ne sme da se zaboravi da smo uspeli, i pored toga, da ostanemo pank bend. Pozivamo publiku da nam se pridruži u što većem broju i da nam svima zajedno još jedan beogradski koncert ostane u nezaboravnom sećanju. Iza nas je uspešna godina i ispratićemo je na veseo način – poručuju iz ovog benda.
Ulaznice za koncert Brkova, u produkciji Strangefear-a, nalaze u prodaji, po ceni od 1000 dinara, a mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigs tixa.
Video najava: www.youtube.com/watch?v=YfEZqiGgHpU
Fb event: www.facebook.com/events/190329601405730/

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Svetska premijera dokumentarca o „Indexima“  na rođendan Davorina Popovića, Gradski Magazin

Svetska premijera dokumentarca o „Indexima“ na rođendan Davorina Popovića

Peto izdanje festivala muzičkog dokumentarnog filma Dok’N’Ritam (D’n’R) biće održano od 22. do 25. septembra …

Milica Jević Drndarević: “Stara planina me je pripremila za nove radne pobede”!, Gradski Magazin

Milica Jević Drndarević: “Stara planina me je pripremila za nove radne pobede”!

Milica Jević Drndarević, prva solistkinja Narodnog pozorišta u Beogradu iskoristila je slobodno vreme za odmor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.