, SAMSUNG PLATFORMA “YOUniversity” DONOSI POSEBNE POGODNOSTI STUDENTIMA U REGIONU, Gradski Magazin

SAMSUNG PLATFORMA “YOUniversity” DONOSI POSEBNE POGODNOSTI STUDENTIMA U REGIONU

Kompanija Samsung početkom godine pokrenula je, u cilju podrške mladima i unapređenja saradnje sa fakultetima, novu “YOUniversity” platformu za studente u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji. Platforma pruža raznovrsne mogućnosti za nove aktivnosti predstavljene kroz digitalna, kao i iskustva uživo, kroz koja mladi imaju priliku da bolje upoznaju jedni druge, nauče nove načine da se zabave i osvoje sjajne nagrade.

Saradnja kompanije Samsung sa odabranim univerzitetima i studentskim organizacijama biće obostrano veoma korisna, jer studenti imaju priliku da učestvuju u programima dostupnim na platformi, a osmišljenim da poboljšaju njihov studentski život. Samsung u ovom programu vidi jedinstvenu priliku da komunicira sa mladom, a veoma značajnom publikom., SAMSUNG PLATFORMA “YOUniversity” DONOSI POSEBNE POGODNOSTI STUDENTIMA U REGIONU, Gradski Magazin

U ovaj jedinstveni, inspirativni projekat za mlade u Srbiji uključeni su Megatrend Univerzitet, Univerzitet Metropolitan, FMK kao i organizacije ESTIEM, Unija studenata FON-a i INO edukacija.

YOUniversity platforma predstavljena je i na najvećem Sajmu obrazovanja i stipendija u inostranstvu „Study Aboard Fair“, održanom u Beogradu, u organizaciji centra za školovanje studenata i srednjoškolaca u inostranstvu – INO edukacija. Na događaju studenti su imali priliku da saznaju sve o ovoj jedinstvenoj platformi od Samsung ambasadora, koji su predstavili njene mogućnosti i benefite. Veliki broj zainteresovanih iskoristilo je priliku da se odmah registruje i isprati aktivacije. Na licu mesta upoznali su se i sa najnovijom serijom preklopnih uređaja koje su mogli i da testiraju.

„YOUniversity“ je prostor sa pravom, mladalačkom atmosferom i mogućnostima, u kojima ekipe studenata mogu uživati u mnoštvu zabavnih i korisnih sadržaja, uz brojne benefite. Među pogodnostima je i nesvakidašnja prilika da se prijave za 7 dana korišćenja novog Galaxy Z Flip4 što će im pružiti jedinstvenu priliku da isprobaju u svojoj svakodnevnici ovaj fenomenalan telefon kao i pametni sat – Samsung Galaxy Watch5. Samsung, kao kompanija koja podstiče inspiraciju i originalnost, poziva mlade da pokažu svoj stav, istraže, fotografišu svoja univerzitetska iskustva i podele ih sa ekipom. Kroz jednostavne zadatke studenti mogu da pokažu svoje ideje kreirajući tri fotografije, TikTok-ove ili Reels-e koji će na svoj način prikazati Flex mode, iz njihovog ugla, koristeći Galaxy Z Flip4., SAMSUNG PLATFORMA “YOUniversity” DONOSI POSEBNE POGODNOSTI STUDENTIMA U REGIONU, Gradski Magazin

Pored toga, na „YOUniversity“ platformi studenti će imati priliku i da saznaju sve o brojnim aktivacijama i događajima koji ih očekuju u narednom periodu. Student Medicinskog fakulteta u Beogradu i poznata influenserka Nataša Pejašinović, isprobala je platformu i preporučuje je svim studentima:

„Svim studentima koji vole da se zabave, da igraju kvizove i da stiču nova znanja iz sveta tehnologije preporučujem YOUniversity platformu. Zahvaljujući kompaniji Samsung studenti imaju priliku da potpuno besplatno isprobavaju i dožive nove preklopne telefone, da rešavanjem kviza osvoje vredne nagrade, a samom prijavom na platformu svako od nas dobija poklončiće… Tako da je to dobitak za sve, a potrebno je da se izdvoji svega par minuta vremena“ rekla je Nataša Pejašinović.

Samsung je ovaj projekat započeo podelom  najbržim studentima 700 Flex Box paketa, osmišljenih da im ulepšaju početak nove univerzitetske godine. Platformu možete preuzeti na linku: https://rs.youniversity.club/

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

, Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra, Gradski Magazin

Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra

U srcu Beograda, 22. juna Luka Beograd postala je epicentar ljubitelja muzike, pretvorivši se u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin