, Serija “Ljubav i ponos” od 9. Novembra na Dizi kanalu!, Gradski Magazin

Serija “Ljubav i ponos” od 9. Novembra na Dizi kanalu!

Dizi kanal ne prestaje da nas iznenađuje! Od 9. novembra na ovom kanalu možete uživati u fenomenalnim epizodama serije „Ljubav i ponos“, koja će vas oduševiti svojim zapletima, raspletima, preplitanjem drame i romantike.

Serija govori o Zejnep, koja je jedno od petoro dece porodice Esen koja živi u je, Serija “Ljubav i ponos” od 9. Novembra na Dizi kanalu!, Gradski Magazindnom od najstarijih četvrti grada Istanbula. Tu je Murat koji je zaljubljen u Zejnep od detinjstva, a tu je i Kenan koji je naslednik jedne od najukorenjenijih i najbogatijih porodica Istanbula. Kada joj Murat zatraži ruku, Kenan iznenada ulazi u njen život i stavlja je pred raskrsnicu odluka. Iako Muratu ne uzvraća ljubav, ne želi da ga odbaci u potpunosti, međutim, sa druge strane ne može ni da odloli Kenanovoj privlačnosti, od kog takođe želi da se drži podalje.

Vremenom neprijateljstvo između ova dva mladića sve više raste, a Zejnep shvata da se nalazi „između dve vatre“. Hoće li ona pronaći izlaz iz ove situacije? Da li će Zejnep moći da izabere između Kenana i Murata? Ko će definitivno osvojiti njeno srce?

Od 9. novembra na Dizi kanalu gledajte seriju „Ljubav i ponos“, a odgovore na sva ova pitanja daće vam glumci kao što su Damla Sonmez, Mert Firat i Tulin Ozen.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin