KRISTALI, LJUBIČICE I JESENJI ORKESTAR i BILBORD na Vračar Rocks festivalu!, Gradski Magazin

KRISTALI, LJUBIČICE I JESENJI ORKESTAR i BILBORD na Vračar Rocks festivalu!

Početak decembra obeležićemo rokenrol spektaklom koji će razbiti jesenje/zimsku melanholiju. KRISTALI, LJUBIČICE I JESENJI ORKESTAR i BILBORD nastupiće na Vračar Rocks festivalu!

Jedan od najboljih bendova beogradske scene KRISTALI,  koji već više od 20 godina plene optimističkim stavom i isporučuju publici neodoljive melodije, u Božidarcu će nastupiti u kompletnoj postavi, sa duvačkom sekcijom! ,,Dva metra”, ,,Menjam se”, ,,Ostani”, bezvremeni hitovi jednog od omiljenih bendova konačno ćemo ponovo biti u prilici da čujemo uživo sa scene najbolje koncertne sale u gradu!
KRISTAL, KRISTALI, LJUBIČICE I JESENJI ORKESTAR i BILBORD na Vračar Rocks festivalu!, Gradski Magazin
Kristali
LJUBIČICE & CO. uz ​Daniela Kovača iz JESENJEG ORKESTRA​ predstaviće u Božidarcu​ novi projekat logično nazvan ,,Ljubičice predstavljaju Jesenji orkestar”, saradnju započetu albumom ,,Godine u vetru” i naslovnim singlom koji se već uveliko pevuši među poštovaocima domaćih autora.
KRISTAL, KRISTALI, LJUBIČICE I JESENJI ORKESTAR i BILBORD na Vračar Rocks festivalu!, Gradski Magazin
BILBORD donosi osveženje na domaću scenu. Pronalaze boje u sivilu i muzika im je melodična, ali setna. Ne prave kompromise, ali sviraju ono što ih pokreće, Kombinuju britanski pop, rok i indi zuk i žele da prenesu ono što osećaju na ljude oko sebe i da promene stvarnost, bar na tren… Vreme ovog benda tek dolazi, jer stvaraju neverovatnu fuziju – oslanjaju se na muzičko stvaralaštvo šezdesetih i devedesetih, ali istovremeno prate savremene muzičke trendove.​ ,,Razbiti mrak bojama zvuka” – to je njihov moto… Podeliće ga sa publikom u Božidarcu u petak, 4. decembra.
​Ulaznice po pretprodajnoj ceni od svega 400 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), dok će na ulazu u Božidarac, pred koncert, koštati 500 dinara. ​

O Tamara Stević

Proveri takođe

Veliko otvaranje ski sezone na Kopaoniku od 7. do 10. decembra u znaku bogatog sadržaja i prepozantljivo dobrog provoda, Gradski Magazin

Veliko otvaranje ski sezone na Kopaoniku od 7. do 10. decembra u znaku bogatog sadržaja i prepozantljivo dobrog provoda

Zimska sezona na omiljenoj destinaciji celog regiona, zvanično se otvara 7. decembra sa manifestacijom Ski …

ELEKTROMREŽA SRBIJE I KRALjEVINA ŠPANIJA POTPISALE UGOVOR O DONACIJI U VREDNOSTI OD 600.000 EVRA, Gradski Magazin

ELEKTROMREŽA SRBIJE I KRALjEVINA ŠPANIJA POTPISALE UGOVOR O DONACIJI U VREDNOSTI OD 600.000 EVRA

U prostorijama EMS AD potpisan je ugovor o donaciji između Fonda za promociju španske privrede …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin