KRISTAL, KRISTALI, LJUBIČICE I JESENJI ORKESTAR i BILBORD na Vračar Rocks festivalu!, Gradski Magazin

KRISTALI, LJUBIČICE I JESENJI ORKESTAR i BILBORD na Vračar Rocks festivalu!

Početak decembra obeležićemo rokenrol spektaklom koji će razbiti jesenje/zimsku melanholiju. KRISTALI, LJUBIČICE I JESENJI ORKESTAR i BILBORD nastupiće na Vračar Rocks festivalu!

Jedan od najboljih bendova beogradske scene KRISTALI,  koji već više od 20 godina plene optimističkim stavom i isporučuju publici neodoljive melodije, u Božidarcu će nastupiti u kompletnoj postavi, sa duvačkom sekcijom! ,,Dva metra”, ,,Menjam se”, ,,Ostani”, bezvremeni hitovi jednog od omiljenih bendova konačno ćemo ponovo biti u prilici da čujemo uživo sa scene najbolje koncertne sale u gradu!
KRISTAL, KRISTALI, LJUBIČICE I JESENJI ORKESTAR i BILBORD na Vračar Rocks festivalu!, Gradski Magazin
Kristali
LJUBIČICE & CO. uz ​Daniela Kovača iz JESENJEG ORKESTRA​ predstaviće u Božidarcu​ novi projekat logično nazvan ,,Ljubičice predstavljaju Jesenji orkestar”, saradnju započetu albumom ,,Godine u vetru” i naslovnim singlom koji se već uveliko pevuši među poštovaocima domaćih autora.
KRISTAL, KRISTALI, LJUBIČICE I JESENJI ORKESTAR i BILBORD na Vračar Rocks festivalu!, Gradski Magazin
BILBORD donosi osveženje na domaću scenu. Pronalaze boje u sivilu i muzika im je melodična, ali setna. Ne prave kompromise, ali sviraju ono što ih pokreće, Kombinuju britanski pop, rok i indi zuk i žele da prenesu ono što osećaju na ljude oko sebe i da promene stvarnost, bar na tren… Vreme ovog benda tek dolazi, jer stvaraju neverovatnu fuziju – oslanjaju se na muzičko stvaralaštvo šezdesetih i devedesetih, ali istovremeno prate savremene muzičke trendove.​ ,,Razbiti mrak bojama zvuka” – to je njihov moto… Podeliće ga sa publikom u Božidarcu u petak, 4. decembra.
​Ulaznice po pretprodajnoj ceni od svega 400 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), dok će na ulazu u Božidarac, pred koncert, koštati 500 dinara. ​

O Tamara Stević

Proveri takođe

Young Lions Srbija okuplja mlade kreativce – Podržavamo mlade, afirmišemo Srbiju

Srbija i ove godine traži nove mlade zvezde komunikacijske industrije – počinju prijave za takmičenje Young …

, Položena vremenska kapsula u temelje budućeg RIVA shopping centra u Velikoj Plani, Gradski Magazin

Položena vremenska kapsula u temelje budućeg RIVA shopping centra u Velikoj Plani

„Gradnjom RIVA shopping centra na više od 6.000 m2 i uključivanjem firmi iz Velike Plane …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin