, Osvežite vaš prostor neprolaznom lepotom belih komoda, Gradski Magazin

Osvežite vaš prostor neprolaznom lepotom belih komoda

U velikoj ponudi komoda na tržištu, pronalaženje one koja istovremeno kombinuje praktičnost i estetiku može biti izazovan zadatak. U tom kontekstu, bela komoda se ističe kao simbol elegancije i funkcionalnosti, pružajući mogućnost transformacije svakog prostora u sofisticiran ambijent. Njena sposobnost prilagođavanja različitim stilovima enterijera čini je nezaobilaznim izborom za svaki dom, a u nastavku teksta možete pronaći savete kako da odaberete pravu belu komodu za vas.

Ukoliko komodu birate za ambijent spavaće sobe, poželjno je da odaberete model koji ima dodatne fioke, kako biste prostor lakše održavali urednim. Komoda FRIULI 4F, u kombinaciji dekora artisan hrasta i belog bojenog stakla sa crnim nogarima, doprinosi otmenosti i eleganciji čitavog ambijenta i može da bude sjajan izbor. Četiri fioke doprinose odlično raspoređenom upotrebnom prostoru. Gornja površina komode može da posluži i kao toaletni stočić za kozmetiku, parfeme, a možete postaviti i dekorativne elemente poput veštačke biljke ili ukrasnog stalka. U kutak kod komode bi se odlično uklopila i podna lampa SANDRA, modernog i minimalističnog dizajna, u dekoru drveta.

, Osvežite vaš prostor neprolaznom lepotom belih komoda, Gradski Magazin
Osvežite vaš prostor neprolaznom lepotom belih komoda 4

Komoda PORTO 3K3F poseduje tri segmenta sa pregradnim policama i tri fioke, što je čini veoma  praktičnom, a kompatibilna je sa različitim modelima nameštaja namenjenim opremanju dnevnog boravka, spavaće sobe ili predsoblja.  Pored komode možete postaviti tabure LILI koji je istovremeno dekorativan, ali i funkcionalan detalj, kao i dekorativnu korpu od pruća koja je pogodna za odlaganje, a ujedno i interesantan dekorativni detalj u bilo kom ambijentu doma. Iznad komode jako lep detalj može biti umetnička slika, pa odaberite motiv koji bi vam se najviše uklopio.

Kada osmišljavate neki poseban kutak u vašem domu, odabir komode u skandinavskom stilu može vas usmeriti kako da i ostatak prostorije isprati ovaj trenutno jako popularan pravac. Ukoliko imate visoke plafone, odlučite se za komode sa nogarima, a ovaj interesantan detalj vizuelno će rasteretiti prostor i učiniti da svaka komoda izgleda elegantnije.

Komoda GOTEBORG 3K1F u belom dekoru u kombinaciji sa sonoma hrastom deo je istoimene kolekcije koja će doprineti da vaš dom bude opremljen po najnovijim enterijerskim standardima. Zbog svoje funkcionalnosti, idealno bi se uklopila u dnevnom boravku, a lako se može adaptirati i kao deo drugih ambijenata doma.

, Osvežite vaš prostor neprolaznom lepotom belih komoda, Gradski Magazin
Osvežite vaš prostor neprolaznom lepotom belih komoda 5

Ukoliko je odaberete da bude deo vašeg dnevnog boravka, dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da u kutak dodate i podnu lampu SANDRA, kao i pleteni tabure u nekoj pastelnoj nijansi, kako biste dodatno osvežili prostor.  Prostor iznad komode je uvek interesantan za dekoraciju, pa možete postaviti neku umetničku sliku ili ogledalo.

Sposobnost belih komoda da se elegantno uklope u različite stilove prostora čini je neophodnim elementom svake dobro uređene kuće. Sa svojim bezvremenskim dizajnom, pored toga što su funkcionalani komadi, one su i prava opcija za estetsko uklapanje. One mogu poslužiti kao neutralna osnova za eksperimentisanje sa dekorativnim detaljima i bojama, dopuštajući vam da izrazite svoj stil i kreativnost.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Baštenski komadi za sopstvenu prolećnu idilu, Gradski Magazin

Baštenski komadi za sopstvenu prolećnu idilu

Kada nam dođu topliji dani, svi poželimo da što više vremena provodimo van kuće. Pored …

, Uživanje u prazničnoj trpezi, Gradski Magazin

Uživanje u prazničnoj trpezi

Uskršnji praznici su vreme radosti, obnove i zajedništva. Jedan od najlepših načina da se ove …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin